Daily Calendar

Followers

Wednesday, December 29, 2010

PENANGAN BOLA SEPAK =B


Waduh2 pak,,
Udah pukul berapa ini??
Aishhh,,tetibe je berbhsa indon aku,,
Almaklumla Msia vs Indon kn mlm td,,
Haa na cter la nie
Perrghhhh penangan bola sepak mmg ummphhhh
*ala2 iklan the boh gitu
Begini ceritanya,,,,,

Mlm td,aku tgk perlwnn bola tue pon kejap je,,
Alahh besela,,
Rushing2 na cpt g PB
*parit buntar buk
Byk g kot brg adek2 aku ta siap g
Kitorg sefamily kua dlm kul 8.45 gak r
Yg terkezutnye,,,
JALAN AYE SUNYI DARI KENDERAAN
Bkn tue je,,
Malah *waceyhh skema lak
Pasaraya2 pon ta amai pelanggan
Adesss,,
Tul ke??

Tgk jam,
Br kul 9 mlm smpi kt Longwan
Mne la na taw kot jam aku rsk
Air msok dlm jam ke
*sbb amat suke pakai jam
Tp tul la,,
Mata still g nmpk ngn clear
*even bermata 4
Pulik2.musykil2
Selalooonye tyme nie jln bule kata sesak gak r,,
Tp nie ats jln
Lory2 yg bermaharajalela

Apela yg best sgt sal bole???
*kalo fan bola dgr kena rimbut aku,,hahha
Smbil2 memilih bj2 adek aku
Tiba2
*lagu somebody to love – justin bieber bnyi
From : 26787
HM 29/12 : KHAIRUL FAHMI CHE MAT menyelamatkan sepakan penalty
Firman Utina (Indonesia) pada minit ke 18,kedudukan kekal
0 – 0
Ape g,,kat Longwan tue gak aku ase na jerit2
Yeah msia bole lagi,,
Hahaha,,tp t org kata
Berfanatik tul dak nie bersukan,,
Hahahah
So truskan g pencarian harta karun adek2 aku,,
21.35,mesej msok lagi,,
Dlm aty,pkwe mna satu nie yg anta msj nie???
Aisshhhh *perasan seyh!
From : 26787
HM 29/12 : Malaysia mendahului 1 – 0 hasil jaringan SAFEE ALI
Pada minit ke 53 menjadikan agregat 4- 0

N msj kali nie,,
Wat aku mampo tersenyum smpi ke tlinga,,hahahaa
Bkn aku je,tp adek aku yat sama
Msj2 seterusnye dr HM aku hiraukan
Tau da,,kalo klh pon,
Msia ttp dpt piala tue kn??
Waahhhhh,tbe2 aku berminat sgt bola nie,,
N tbe2 na mngaku Safee Ali tue abg angkt aku,,
Hahahahhaa,sengal~
Msia mampoo buktikan bole!
Sape ckp pasukan bole kita lemah??
Meh sini na tumbok
*pdhal die yg kata dlu
Coach mesty tersyum kmbing kn,,
Heheheheheh,kunun ritu Indon klh sbb laser
Nie keeper kita pon kena laser gak
*ada aku dpt msj dr HM tp aku dlete
Tp bole je menang
Alahh tewas 1 gol je pon,,
Rilek suda,,
Agregat mang tnggi pon
*bjet aku taw sume r,,haha
So taw r kalo seri pon akan dpt adiah gak!
Okies,stop sal bola,,
T ta psl kena serang ngn kaki2 bola2
Aku bkn mnt ngt pon
*kantoi suda faiez! N_t

Balik je dr Longwan,,
Trus aku soh my dad benty kt kedai topup
Almaklum sjela
Semnjak dr nie bergelar SOLO
Hp hnya mampo pndg sebelah mata
Hahahahaha,,da ase ta penting pon
Then tyme na blik tue,
Tbe2 aty cm trasa my x-NH ada
Okies pasaan kau je la keai!
Then meneruskan prjlnn na balik,
Sggh sbntr beli banjo
Terjumpakla my abg angkat
*bkn safee ali yea
Warghh abg aku nie da lme diamkan dr
Semnjk bertunang,,aisshhh
Diam ta diam,
Hampir 7 thun gak aku nie adik angkat die,,
Jngka ms yg lama
Kalo org da kwen,
Ada ank,da bsr pon,,weeee =B

N ape g kalo da topup tue
Terus saja deyh bermesej2an ngn membe
Mula2,aryn,
Sbbnye,tnye sal no afiqah,
N trus die ckp tade no afiqah
N g 1,kolej ta ley dftr awal!
Teeeeeet~
No 2,trus msj sofia,
Sbbnye na soh die dtg uma
Tiket bas 31hb,tp kolej ley msok 1 hb
N0 3 trus msj yUNK (“,)
Sbbnye??????
1643 larhhhh!!
Wats dat??
Ahha,,I REALLY MISH U!

N ta disngka,,??
Teka la,korunk cptla teka ape yg ta dsngka tue,,
Arghh mls la tggu jwpn korunk
Ta dsngka
My yUNK (“,) reply
Weeeeee =B
Even just 4 msj je kot
Tp atyku terubat dear
Huahuahua T_T
*tbe2 ase na nangesh
So tenang la tdo aku kot tuk bbpe ary nie
Heheheheh,,
Sbb die ckp,
Bkn ta na msj
Tp bz,,
Diulang
Bkn TAKNAK msj tp BZ!
Okies,awak2,kite pon bkn TAKNAK RINDU
Tp TER-rindu,,
*ada ke ter-rindu????
p/s : NH n yUNK (“,) adalah same person


Tuesday, December 28, 2010

eeeeuuuwwwwww!!

Salam syg,,
alahai mlsnye aku na update blog kali nie,,
cik fatin,jgn jd mls!
tyme update nie,,
i bz berblog walking u! 
hahahaha,,dats y kemalasan melanda diri,,
uiisshhhh =B

muka borink aku ~tyme aku borink stdy na spm~

u all,taw ta,,
haaa mula na bergosiip nie,,hehehe
jom la dgr,,
kalo korunk dgr,,
mst terpikir 2,3 kali gak
*mula mengumpan korunk,,


alkisahnye gini buk,,
okies td mak long aku dtg,,
n wat julung2 kalinye after bpe lama,,
kitorg meluangkn ms mkn sesama,,
ada tokwan aku,opah,paklong,maklong,mama,abah,
adek2,abg sofi,adek mat n sume2 la
kuarga mak ngah aku tade
dorunk kua g hosp jap


smbil2 mkn tue,,
masok la cter sal keje msg2 kn,,
as u noe,,
family kitorg nie drh turun temurun berniaga
mula ngn mak long aku,
turun kat pakcik,
sepupu sepapat sume
termsokla my mom sndr,,


yela skunk kn tgh msim ujan,,
so berniaga pon untungnya ala2 kdr je,,
org kata ckop2 modal,,
eyh bknn,,tmbh tolak sume balik modal la,,
cm maklong aku jual air2,,
mcm2 air ada,tebu,milo,
mcm2 la,,bak kata org,,
mcm2 ada,,weee n_n


yg mama aku lak,
ais kcg,coq udang,kopok lekor sume,,
dulu mak aku jual nasi ayam sume
TETAPI
besela,,
org melayu kalo tgk je sekaum die berjaya
mula la anta benda tue
benda nie
*merujuk kepada benda halus
dats y la aku TA SKE LGSG
na berbisnes nie,,
penah jd kt kuarga km,,
org ta NMPK kedai mama aku,,
pdhal pnye la besau lampo lip lap tue haaaaa


tyme darjah 6,,
mang pling buruk r!
smpaikan abah aku TERPAKSA jual kete satria yg beli kt sabah
kenangan tue terpksa dijual sbb na menampong idup kitorg
tyme tue aku na nek f1
na msok mrsm,,
byk r kena byr sume
ngn adek2 g,,
mang sudeyh r
skunk kete tue pon tataw sape yg beli :(


sekali org anta benda2 cmtu
jgn tataw,,takooot!
aku tataw la cmne
sebab tyme kuarga aku kena
aku kt hostel kn,,
so dgr dr cter2 adek n fmily aku r
abah aku,,
dr gemok,tros jd kurus
kena santau


so skunk nie,after bpe lama my mom ta berniaga
tahun nie mula balik
*aceli tyme aku f4 kot,,
tp tue pon kena gak
tyme f4 berniaga balik,,
org anta gak,,
smpi org ta nmpk kedai
ta pon org dtg tp balik je,,
smpi cmtu,,
so mak aku pon berniaga ptg2 je
no nasi2 da,,
sekadar benda ringn2
n modal kecik je
kalo rugy pon ta ngt terasa
yeke????

okies berbalik pada story yg aku na story merry tue,,
adala jiran uma aku nie,,
dlu ta PERNAH berniaga
then ada la dlm 3 4 mnggu dah,,
die pon berniaga,,
aku ta kte pon slh,,
aisshhh korunk nie,,hahahha
rezeki msg2 katakan
kalo die na berniaga
okies la,,
kre jd pesaing sihatadek2 aku pon selaloo gak beli kt makcik nie
okies la tue,,
kre kitorg memajukn die kn
tetapi
persoalannya disini
jeng jeng jeng
td la
maklong aku tnye
apa la makcik jiran aku jual
so ckpla jual popia sume kn,,
tbe2 cmne tah kata
mama aku mengingtkn aku tntg uma beliau
*jiran aku tue
aku sendr penah msok tgk uma die
okies kt sini bknla aku na brukkan
or jatuhkan mruah cik jiran aku tue
tp aku na kongc ngn korunk,,
korunk kbrshn kena jg!
aku pas je aku dgr perbualan mama n maklong
aku terbyg da
ngn zaaaaaaaaaapppppppppppppp
aku teringt popia aku mkn tue!!!!!!
adakah,,,,??????
teeeeeetttttttt,,,
ta na mkn da!!!

aku cter nie,,
korunk jgn lak pasni kegelian na mkn popia lak,,
sekadar cerita kedai kopi
dipetang ary
yg mendung ney je =P


pesanan penaja : kegelian tue aku samakan cm aku geli tgk ulat gonggok!


ulat gonggok yg kaco aku tulis entry nie!









Fotograf : Jangan Kau Ucap Selamat Tinggal (HQ Audio)

GERSANG - Masih Aku Terasa

GERSANG - Masih Aku Terasa

Thursday, December 23, 2010

Ta Caye!

Salam syg,,
weee~ nape tbe2 aku sonok nie??
hahaaha,pulik2,,fatin wts going on???
hahhaha,,okies nape aku sonok,,
'first sbb aku dpt dok kolej,,hahhahah,,siap kristal g!
tue je?? no larhh,,byk g,,
sbr la na cter satu2,,
aku cm ta cye la dpt kolej sbb kolejtue kolej br g,,
ada gak yg dpt nilam,baiduri,kristal,mutiara,,
wait! br prasan,,
baiduri hak siswa ke?? tue pelik,,
biarin deyh,,aslkn aku dpt,,aminn,,
yg ciannye kt ta dpt,,
errmmm,,
membe aku ecah die ta dpt,,
cian,,na kena setelkan sal uma sewa lak,,

okies yg kedua nape aku sonok,,
aku dpt kenalan br,,
meh sini dik noon akak na cter,,
*tiru ala2 peoihh cakap,,hahaha
semalam *bersamaan 22hb 12 2010 ary rabu
aku dpt msj nie dr sorg yg aku ta knl,,
mla2 aku mls lyn r! seyes ckp,,
then aku ase cian lak,,
sbb die tulis
"salam,abg apa kabar?"
mst sumtink wrong nie,,
aku pkr mula2 die nie kotla naif ke,sape ke yg na uji aku,,
na tgk aku nie msj ke ta,,
tp sama sekali ta!
selidik2 upanya die na cr no ex die,,
die rindu,,
n selidik2 nama die eja
*aceli patot pgl kak eja
die ngat2 lpe no ex die tue,,
tyme clash ex die tuka no,die lak p dlete no
so mau ngt ta ngt la,,
cian gle!
aku ta ley byg kalo aku cmtu,,
seb tyme ktorg clsh ak ta dlete no,,
die ada kte na tuka no,,tp tataw la,,
alhamdulillah aku still g ley cntct ngn die sume,,
upnya ada yg g ssh dr aku,,
bersyukurnye aku,,
*ada keinsfn disitu
n selidik2,,kak eja nie dak uitm phg!
cos pure chem,,degree lorh!! perghh,,hope brkklan frenship kitrg,aminn,,

okies cter ke3,,
smlm my mom n dad punyer anniversary!
yg ke 21! waaaa
da lama mama n abh dok sekali,,
n dpt ank2 yg cun2 cm aku,,
hahhha,,mla pasan,,
abh beli kek,,kitorg mkn amai2,,
ajak kak cik teah n kak ida sama,,
alahh na boh pic aku ta bwk usb lak,,
almaklumla tyme nie aku uma peoihh,,
*tyme tgh tulis blog nie,,
then dr mkn kek,,mama beli aiskrim yg 5o posen tue,,
alahh jdla,,
gpon lama kot ta mkn,,hhaha,,
ape g trus la tgk movie,,
*kunun tgk wyg l,,
aku tgk movie 4 madu! waaa best2,,ahhaahaha
tbe2
"beb jom p pb!"
peoihh anta,,okies ikot jela,,
secepat yg mgkin aku siap,,hahahaa

die kata rini bday anak sedara die yg mirul tue,,
so na bli brg la tue,,
p ngn kak ilah,,ape g,,
kecoh dlm keta,,hahha
mla tmn kak ilah g mxs cntre,,ada prob ape ntah sim kak ilah
jd cm sim ceykom aku,,ta ley cntct sume
km p billion lak,,
sumpa lawak gle kua ngn peoihh ngn kak die,,haha
byk glk je,,
then last destination kitorg g masjid,,
smyg asar,,
b4 tue g psr mlm,,beli mknan kt adik2 aku,,

tue la yg best sepanjang ary semalm,,tp mlmnye,,penat yg amat,,
hahah,,nama pon jln,,so pntla,,
aku na mkn bakso tp mngntok teramat,,tertido
last2 tataw nape gado apa tah adik aku,,
my mom sume tdo bilik,,
aku tbe2 jd takot na tdo sor2 kt bilik,,
tbe2 tingt peoihh ckp antoo pucong,,aesss,,
aku anta msj kt sume kata aku ta ley tdo,,
tudie,,punya trok la!
yela,,dulu kalo aku ta ley tdo,aku anta msj kt die mst die layan aku smpi tdo!
nie,,aku anta die ta reply,,gpon die kn keje,,
*sdpkan aty,,hahahha
mang rindu die r,,
berbalik pd cter,,seb adik aku yat ta tdo g,,
die la tmn aku tdo,,
tu pon agk lama r,,
dlm kul 3 gak br tdo,,
dismping hp tercinta,,
bgn pg na p jog tgk2 da ujan,,
cancel out! hahhaa

okies rini adik aku amek result pmr die!
teruk ke elok ke,,
die da wat,,aku pn tataw die dpt bpe,,
blik2 tros diam je,,
asraf kata dpt 1b 4c 3d,,
tataw la,,
hope adik aku bhgia ngn kptsn die,,

k la,,na out! b4 tue,,ta sbrnye na blik u!
seminggu g!
n ta sbrnye na jmpk tahun 2011!
n paling utama,,
ta sbrnye na berDOMINO PIZZA ngn die,,
i wait it!
hope die t lpe,,
k slm,,

pesanan penaja : ta sbr na dpt wet pt,,na bli brg,,hehheheeh :)

Sunday, December 19, 2010

Sume aku Na cter!

salam to all,,
ta abeh2 borink kn,,
tue la yg melanda aku skunk,,
simpton nie kalo ta dicegah,merbahaya ngt!
wat keje tue borink,,
wt keje nie borink,,
ta wt pape pon borink,,
senang cter,sume keje aku da wt tp hasilnya ttpla sama ,,
cumel kn??
B.O.R.I.N.K




ct2 nie bykla kendr yg aku p,,
well org pgl,wjb p kn,,
pengntin jgn ckp!
nsem + cntik,,
trbyg bila aku na kwen,,
hahaha,,ske berberangn aku ney!
tp tol what,,sumtimes kena fkr ms hadapan,,
skunk 18,ton dpn 19,,abeh dip 21,
na smbg stdy g t dlm 24 r abeh,,
na tunang umo ble??
waceyhh,,ada perancangn,,hahahahha




okies,dsini ada 1 cerita,,
sal aku,,aku na story ngn korunk,,
ritu blik je dr kem LIBK kn,,dlm ary ahad kot
aku pon ta ngt,,
then kitorg 1 fmily duduk2 sembg2 sekali,,
tbe2 my mom die tnye
"along kalo ada org mnt kt kamu cmne??"
oisshhh,,soklan cm cepumas,,
then mk aku cter r,,
die kata,,ritu mk aku g r uma kwn ayh aku,,
kenalan lama,,well my dad kn askar,,
na djdkn cter tue,,
pkcik nie die tnye sal ayh aku ,,
mak n ayh aku pon ckpla,,aku nie skunk kt uitmpp,,
then pkcik nie pon ckp sama ank die tp ank die kt shah alam,,
umo pon da 24,,maybe degree
then pkcik tue pon ckp die sakit,,elok r kalo ley 1 kn aku ngn ank die
fmly pon da kenal,,
WHAT??????
bermmpi ke aku??
aku dgr mk aku cter pon lwk,,
aku na cye pon cm 50-50
hahahahaha,,ta ley gue bygkn kehdpn aku
hahhhahaha,,
aku cuma tggu die je,,
hope jdh kitorg pnjg,,
aminnn,,

last die dtg uma,,


adess,,semakin ary,semakin ta msok g,,
ble wet pt na msok nie???
byk seyh na bli,,
da most aku na bli beg aku!
bole ta beg aku putus tyme na blik dr arau,,aisshhhh
so skunk,,ble na msok???
ta kshla msok bpe pn,,
yg penting na wet tue,,huhuhuhuh
kalo ikotkn byk yg aku na wt ngn wet tue,,
byr yuran,byr wet kwn aku,na bli brg,,
brg da r byk lak kn,,
alahh gurl,,brg apa g,,
so aku doa ngt cptla msok pt tue!


Fb jd peneman hdp???
tol la tue,,sapa kata slh,,
hahahha,,tp kalo da mlbh,,ta elok gak
okies aku na cter,,
ada r sorg gurl nie,,mda dr aku,,
dulu tyme aku kapel g ngn DIE ,sebok je gurl tue na tw sal kitorg,,
aku taw r pkwe aku tue nsem,,
amai mnt,,
aisshhh,,then die br abeh spm,,
so skunk maybe die free je kn,,
br2 nie die cht aku,,ngn selamba badak airnye,,
die tnye cmne aku ngn DUDA aku,,
aisshhh,,
ikot aty kena gak pnyepak,,
na je aku sound trus tp aku bkn jns cmtu
ckop  sekali aku wt kt gurl yg ta brdosa tue,,
mls na cr gado,,
aku pon ngn selmba bdk gak r ckp kitorg okies,fine je,,
tp die ta puas aty gak,,aisshhh
ssh tol la kalo org yg teramat fanatik kt org nie,,
sbr je,,seb ta kua api dr mlt aku nie,,
maybe die tgk kt relationshp kitorg kot,,
aku boh sngle,,duda aku boh lookg 4 relationshp,,tue yg die tnye,,
btw,aku ta pts asa k!hnya mmpo doa kitorg ada jdh,,


Ble na abeh dmm LIBK nie????
kdg2 aku cm meluat pon ada,,aisshhhh,,
notink to say la,,
tp blik LIBK je,,sore aku tade! skunk aku la stacy fatin,,hahahahaha
sengal!



Hey,justin tue akunye k! hahahaha
seyes gle suka r aku ngn justin tue,,
alahh,,sume lagu die mntap,,
Never Say never,baby,somebody to love n many more,,,
hahaha,,wteverla korunk na kata die 51 ke ape kn,,
yg pntg kesukaan aku kt die adalah tip top! hehehee
1 more,,aku ske gle Taylor Swift!
da r cun,,lagu sume gle best,,
paling aku ske Today was a fairytale
aku slaloo berangn t aku kwen,
ada wt vdeo kt aku,,
sal lagu nie,,
waceyhhhh
ada ke??? hahahha
aku wt vdeo kt org adala,,
hahahahaha,,pape jela,,
yg penting nawaitu tue,,
IKHLAS seyh,,
okies,out dlu,,
line da slow tahap gaban! ta syok !



Wednesday, December 15, 2010

TRAILER FILEM AKU MASIH DARA 2010.flv

Zarina Ft Adeep Kasih Antara Kita OST Seribu Kali Cinta

Ini ada ! cerita!

salam sayang to all,,
waaarghhhhh,,lama aku ta update blog aku nie,,huhuhuuhh,,
dok kira2 asenye na dkt 3 minggu kot,,aisshhh,,1 jangka masa yg agk lama,,ceyhhh,,
aku mula g kem PraLIBK strt 23 smpi 26.11..
agk lama di penang,,jgn ckp r,,mcm2 kena,,hahahhaha,,kena mrh,,kena maki,,adess,,mula2 tue,,ase tekanan gak,tp pkr balik,,nie jln yg aku plh,,semngt nak g perlis mang tade,,tiap ary kena brain wash ngn komander zaty,nadia,rafiq,najib,naim,syabil,,adesss,,yg aku ngt,,kitorg dilarang PAKAI krim,pencuci,,pehal lak,,mang ta puas aty,,eii,,grm gle,,tapi tuk kebaikan gak,,so blaja la aku 3 minggu tanpa pencucci,,huhuuhuh
muka jgn cakapla,,masing2 da cm ank negro,,hahahahahhahaha
sepanjang 3 ary kt pra,,mcm2 pengalaman,,kena denda,,byk yg kitorg tataw,,cm contoh half way down *tak slp aku r eja n sebutan cmni,,
front support,ape g ey?? byk r,,seyes,,seksa gle kot,,yg half way down tue die duduk separuh,,mang sakit r,,tp bdn kena stret,,br ta skit pinggang,,ada g,,dongak singa,,dongak singa tue cm senang tp kena tahan lama2,,mang perghh r,,kalo na bgn kena ada cara die,,ta ley sesuka aty nak bgn,,t usus pecah,,tue la yg komander najib gtw kitorg,,sifu kitorg tue,,hahhaaha

tyme pra kt penang

ceramah yg ngantok,,

Pernah gak ada 1 ary tue,,kitorg kena bgn kul 5 kejut komander,,adesss,,,ada gak 1 ary tue,,kre mlm last kot,,kitorg kai bj formal,,then ada briefing sal na g perlis tue,,ntah abeh agk awl dlm kul 10 cmtu,,tbe2 komander rafiq ternmpk sape ntah siswa tdo,,otomatik kepala angin komander rafiq nek,,ada ke die soh kitorg balik baiduri n zamrud tuka kai sportwear! gle datok! ngt kt siswa tue je,,upanye semua kena,,yg komander zaty ckp,, "ko lary,ko jatuh ko sakit" cmne tue?? ta bg lary tp dlm 5 minit na ada kt kwasn depan P.I dh,,lary cm hantu r kitorg,,mlm tue mang kena hbis-habisan r,,dh la bj tak pack g,,ksut ta kiwi g,,bj tak iron g,,mcm2 la kitorg kena,,kre cm muhasabah r,,komander najib bg kitorg mkn dlm 3 minit,,gle,,! dah mkn bihun n air teh,,sedap siot,,gt bole bwk balik,,upanye sape mkn tak abeh kena buang,,sedeyh2,,mlm tue gak,,kitorg kena lary dr dpn p.i tue g dpn LP,,then jerit2 ckp komander km mnta maaf,,mcm2 la,,

kasut aku

aku da burn,,




3 dara pingitan,,

geng kitog kot,,
Tapi sepanjang praLIBk,,byk r kitorg blaja,,aku ase pra g truk dr LIBK sebenar kot,,sbbnye,,komander kitorg mang nek antoo msing2,kalo sekali sora terkua,,mang kecut perut r! esp komander rafiq,,cuak tak cuak,,hahhahahahaa,,aku na cba sekali kua amek skuad,,tp aku takottt,,uhuhuhuhuhuh,,komander zaty jg platun kitorg,,aku ngn ida mang ta pernah kue langsung,,na kua takoot,,kitorg blaja kawad tongkat lak,,mang best,,last tue,,komander imran amek sbb die da na smbg degree kt s.alam,,pg2 aktiviti kitorg jog,,ada 1 ary tue,,jog 10 larian ulang alik,,perghh kurus2,,hahahhahaha,,aku ske latihann cmtu,,tp penat r,,adess,,ase cm tamina ta kuat,,tp pikir,,komander2 ckp t kt perlis g trok,,so cekalkan aty,,kuatkn stamina,,

Perlis tyme! hehehehe,,tak ready g,,tp yg ready,,na berpic! hehehe,,mlm b4 tue,,mlm yg kitorg kna brain wash tue,,dpt bj komander,,bj yg aku tggu2,,bj yg sume komander akn dpt,,mlm tue agk kelam kanut skit,,sbb na kilatkan kasut sume,,huhuhuhu,,last2 aku tdo kul 2 lebey gak r,,aku yg frst,,hawa,sofia n ada tataw r tdo kul bpe,,terjaga kul 4.55 cmtu kot,,kena kmpul dpn lif,,then msok balik tdo,,last terjg kul 6,,agk kelam kabut trus,,byk g ta msok dlm beg,,tp org tere,,bg msa byk mna pon brg ley sumbat je,,hahahaha,,tp na mengangkut tue jgn cter r,,berat gle siot! tp berlagak r bwk cm tade pape,,ceyhhhhh,,hahhahahahhaha..
bertolak g perlis dlm kul 9,,dlm bas tak kata apa dah,,tdo je,,haha,,terjg dh smpi kt dataran gurun,,isi perut sume,,then truskn perjlnan,,ats bas tdo g,,maybe penat sgt kot,,bkn kte aku je,,sume 1 bas! hahahhahahaah..kre smpi perlis dlm kul 12 gak,,kitorg uitm yg kedua smpi,,frst of cos la perlis tuan umah,,kwsan uitm perlis mang besau tol! ley sesat!  cuba kalo dorunk dtg uitm penang,,ta sempat na panas buntut,,da smpi destinasi,,hahahhahaa,,smbung blik cter,,uitm perlis bngunan rendh2,,uitm penang?? of cos tggi2,,hahahahhaa,,siap ada lif g,,kalo perlis,,nek tangga je r,,sebabnye sume pling tggi bngunan die 4 tgkt je,,
then smpi kt dsahlia,,tue la nma hostel kitorg,,hahaha,,upenye,,dak2 perlis kte,,blik siawa tue aceli bilik siswi,,dekat sey! ngeng ngeng ngeng! hahahahahahaha,,aku mla2 dpt bilik 0015,,todie,,na cr sesat deyh! kwsn dkt ngn bilik aryn ,mria,apek,,rumate aku org perlis,,ida,,
tp last2,,kena tuka bilik,,aku dok 1015,,dpt la rumate br,,zaty,kak nina,,mlm tue hp dh kena bg! waaaaa sedeyh,,huhuhuh,,bole ke aku hdp tanpa hp?? bkn apa,,aku da terbesa anta msj kt naif,,tbe2 2 mnggu tnpa msj,,aku ley mmpi tw! mla2 ase ta ley tp lama2 penat sume smpi tak terpkr sal hp dh!

Mla2 latihan kitorg strt ngn kawad,,then ada ape ntah,,then soknye,,strt latihan hutan,,4 ary 3 mlm kot ta slp aku,,kitorg wt kt Gua Kerbau,,kt Kodiang,,okies kitorg p sne ngn kaki,,hahahaha,,7 km ta slp,,adess,,kaki jgn tnye,,mang sakit,,huhuuhuh,,jln kg km lalu,,lalu kot highway r sume,,jln batu2 la,,dr jao da nmpk bentuk gua tue,,tp aceli lambat g na smpi,,smpi je sna,,ape g,,mkn la,,kwsn?? ayooooo..ta terurus tul kwsn,,ta berkenan aku,,toilet tade,,aissshhhhhh,,tue frst aku mnd,,then na taw ble aku mnd blik,,2 ary berikutnye br aku mndi,,hahhahahahahaha,,latihan hutan mang mncabar r! group yg aku dpt,,sume sporting2,,gurls die bole tahan r,,boys pon okie ley ngam,,senang je na knl BK penang ke Bk perlis sume,,kalo Bk penang kitorg akan pakai topi,,hehhehehe,,agk bangga disitu smpi kdg komander len ada perli kitorg,,
pg2 jog,,hahahhaa,,ngntok2 smbil jln,,adesss,,ada 1 ary tue mang ta larat r,,dok sekali kt blkg ngn dak laki,,gle lawk dorunk wat lawak,,ada yg kua bhasa ganunye,,ada yg kua bhasa kelate,,kdh perlis,,hahhahaha,,
okie disini aku nacter,,aku ta penah wt bende bodoh tw! waaaa,,kalo ingt balik,,cmne la aku bule terlibat sme!okie ada teori n praktikal first aid,resQ,abselling,n wter confident,,
yg praktikal frst aid bese je,,just tnjuk balutan2,,yg ta tahannye,,prktikal wter cnfident! boleh tak,kitorg praktikal kt ban,,alahh yg cm sg tue,,kaler air tue jgn kata,,kaler teh ais,,then terjun dr jmbatan! OMG! aku ta penah terpkr na wt cmtu! hahhaha,,okies penglamn r,,mang kecut perut dr ats na terjun tue,,hahhahahahahaha,,duk kre 1,2,3 tp ta terjun g,,last2 dorunk tolak,,eii air bau HANYIR! tue aku paling ta SUKA! hahhaha,,tdg jgn kata,,kaler oren2,,hahahhaha,,tyme tue ida taley wt,,sbb die kena ulat bulu,,nseb r die,,sbb ida mang ta mo wt pon,,hahhaha
eiiii,,tyme na nek kt ats dratan,,mang kegelian yg teramat,,sbb aku pjak lumpur2,,ake na jerit je,,hahhahahaa
then yg resQ tue,,malas aku na tlg dh,,hahahhaha,,tp cm ala2 sape lemas cmne na wt cmtu je,,
abeh tue trus mnd r,,ta snggop aku na tggu lama2,,hahhaha,,mencuci la aku,,hehhehehhehehe,,

Latihan abselling,,10 yg frst wt sume dak penang,,wargghhh bersemngt penang! hahhahaha,,amai gurls dr boys,,hahahaha,,okies tue dugaan na nek,,da r ada gaung ats,,perghh na nek jgn cter,,trok2,,hahhaha,,tbe2 ntah cmne aku ley terkua "nie jalan yg ko plh fatin,,wtpe na mneysl"
sume yg kt ats tue yg tggu turn na trun sume glk,,lawak ke ayt aku?? hahahha,,tol wt,,hahaha,,mlm tue lak,,kitorg ada nyte walking,,okie aktiviti yg dtggu2,,hahhahha,,aku ngn aiman ditugaskn bwk n pgg jagung,,huhuhuuhh,,tyme tue dvde 8 group,,dr lain2 kmplan,,so ada yg knl,,ada yg ta knl,,mlm tue mang berjaga la kitorg,,sume ada 4 check point,,frst kitorg smpi,,check point frst aid,,balut2 sume,,then teruskn perjlnan g check point wter cnfdent! okess aku ta ske! bole ta tgh mlm kul 2 pg terjun kt air bendang,,aku pkr PACAt! dlm air tue,,ada ke ptoot soh kitorg kawad,,mau ta mau wt gak,,hahhaa,,lucu siot! nek2 ats tue apa g,,aku dok geli geleman takoot pacat,,hahhahahaha,,kalo ida sekali ngn aku ta pe gak,,aiseyhhh,,dgn ksejukan mlm,,kitorg jln g check point strusnya,,kitorg ada lalu kawasn kubur,,gle takot! n last smpi gak kt gua kerbau!tp mnydhkn,,kitorg group fsrt smpi,,mknenye kena tggu yg len,,sume pakat tdo kat dpn tue,,dgn sjuknye,,jgn ckp r,,last dlm kul 4 lebey br dorunk bg msok khemah,,tue 1 hal g,,khemah gurls kena psg bkak,,huhuuh,,pas psg khemah aku ngn ida tros mand,,hahah,,siap mand sekali gitu,,ye r bau hanyir kot,,ta snggop na tdo,,mand siap bsuh ambot then na dkt sbuh br tdo,,hahahhaha,,bgn tue trus siap na g wt gotong royong,,hahhaha,,kbtulan aku ngn ida dpt kt kubur,,tp sygnye ta ley msok kubur,,so bersihkn dr luar je r,,then g dewan,,mkn2,,tp yg na tergelak,,tyme ceramah,,sume tdo,,tersengguk2 lak tue,,hahahhahahha,,
gle vavi ngntok,,then pas tghari blik,,yeah2,,blik arau,,hahahaha
sepnjg nak balik tue,,sume pakat nyanyi,,


Bam bam laju laju,,
Bk penang no 1
abg kakak nak tahu
Bk i love u,,

sambal tumis sambal belacan
cumel cumel mcm sin chan
nasi lemak ikan bilis
Bk penang epy habis,,

tue lagu kitorg,,kodek yg wt,,best kot,,tp kalo nyanyi ngn bk len kena nyani tuka lirik sket r,,hahhahaa
abeh kem tue,,latihan dlm hutan,,kitorg strt berkawad,,24 jam kawad je,,tyme tue mka aku dh merekah2,,n mengelupas,,takoot seyh,,huhuhuhuhu,,
tp org ckp,,penglaman adalah segalanye,,kan2,,
mka bole pth blik,tp kalo kngn sekali tue adalah kenangn dlm idop,,sekali kngn dtg,,selamanye akn tersimpan,,itulah yg aku berpegang,,
balik tue,,kre tyme ary pnutup,,ujan lebat seyh,,ta best,,raptai byk kali da okie,,ble tyme ary btul,,spoil gle,,tp okie la,,kitorg slmt abehkn lthn n dpt glrn,,KRM! wachaaaaa,,hahahahahhaa
after pack brg sume,,kitorg gerak balik dlm kul 2 lebey,,errmm kul 3 kot,,ta p pon pdg bsr,,smpi kt penang kul 6 cmtu,,ada yg trus g bttrwth blik tp aku dok kt bilik dlu,,sok br blik,,errmmmm,,tue kngn yg plg best,,
mlm tue kitiorg jln2 g mkn kt never die,,hahahaha,,berpic la,,tataw na wtpe dh,,





Friday, November 19, 2010

Luahan Aty dipetang Ary,,

aku menghitung hari ble la nak g kem komander tue,,ta sbr asenye,,yela,,aku dok uma pon dok bina bdnkn,,so baikla aku g kem tue,,ada gak manfaat,,td Ada kol,,die nak dtg tdo uma aku,,Yes! ta sbr asenye,,hehhe,,aku tataw nape,,rini bdn aku weak sgt,,huhuuh,,so na g uma peoihh pon aku ta larat,,gpon aku ngt nak g uma ecah nak amek bjh kesatria,,tp adess,,penatnye pasal aku mls r,,t bwk moto lelong-lelong,,t tak psl xcednt lak,,aisshhhh,,aku mimpi,,ceyhhh,,na cterla nie,,aku mmpi aku dpt reslt hahahah,,agk cmrlg r,,3.7 sumtink,,adess ftn,,hope mmpi tue jd kyataan la,,hahahaha,,semalam punya la lbt ujan,,cmne peritnye aty aku,,then adik aku ada la msj sorg nie,,kwn die,,n kwn die pon kol aku,,hahahahaha,,n aku ape g,,angkt je,,tp at da sme tyme,,nape aku ase brslh + takooott,,aissshhh,,sshla cmni,,n plg ta dduga,,spupu fizah mckol,,aisshh,,mmpi ke die?? lama da ta mckol,,soryla ye,,aku tade krdt,,kalo ada pon maybe probability na kyn 30-70,,huhuhuhhu
aku rindu sgt KAWAN aku?? rimdu ke syg die?? dunno la,,hahaha,,tp ble aku anta msj aku rindu die,,aisshh bule tnye aku blik,,tros mati mood aku,,hahaha,,padahal aku ngntok sama semalam,,aisshhh,,

aku ada terbaca kt REMAJA taw,,aiseyhhh,,sal 20 perkara wanita ta sempat bgtw lelaki,,tertarik! Like! tul gak,,kadang lelaki ta pasan pompuan cmne,,even syg gle2 pon kdg2 mst terlepas pndg gak 2,3 perkara,,kalo ley na je gtw sume lelaki kite nie cmne kn,,tul tak??
kdg2 kalo gurl tue ramah,,salah,,pendiam pon salah,,garang pon salah,,padahal tyme b4 kapel tue punyela ckp "saya terima awak seadanya",,tp dah berbulan2 or bertahun2 mula la,,ta seswai la,,ta faham die la,,mcm2 la,,errmm tue yg aku slaloo perhati,,dlu kt sekolah,,aku tak kapel,,tak pernah k! kdg2 aku tgk membe aku nie pnye la setia,,tgk2 balak dorunk ada gurl len la,,tue yg dinamakan cinta monyet,,sng sebut clash,,n senang cr penggnti,,okie kalo ikotkn da ckopla sebulan aku single kn,,kalo ikotkn,,na cr pnggnti tue bule je,,tp,,,,,
okie agk pnjg tp aku,,aku nie bkn jns cmtu,,aku ngt g tyme aku f1,,aku ske gle + aku mnt + aku syg mamat tue,,sumpa ckp,,bkn sbb die nsem ke ape,,aku pon tataw nape aku ske die,,tp ble die dpt tw aku ske die,,die malu then tros tak ckp smpi f3 ta slp aku,,sedeyhh kot,,tawla aku ta cntik,,ta cm awek die kn,,strt situ aku jnji ngn dr aku no kapel until spm! see,,bule je aku wt,,bkn ape,,sbb aku ta ley lpe mamat tue,,frst love aku ke?? tak kot,,aku je ske die,,die ta penah ske aku,,so ta kire love kot,,kn2,,then tyme aku skola dlu,,amai gak aku layan2 lelaki,,bt sume tue membe je,,aku ngt,,ada gak 2,3 boys yg mntak kapel kt aku,,tp aku ta brmnt,,memilih kje aku nie?? tak pon! tp dh aty kte tak nak,,takoot t ta ley bahagia kn ssh lak,aku kalo ley,,kalo kapel tue na ke jnjang plamin,
tgk2 tyme b4 abeh spm,,aku ngt g tyme aye aji aku spm,,aku kapel ngn SI DIA,,
alhamdulillah,,10 bulan,,ta ckup setahun tp its okiela,,terbkk pntu aty aku gak kan,,tp org ckp,,kalo tade persefahaman antara sesama kte,,ssh,errmm tul la tue,,g 1,,aku cukuplahh musykil,,die ke yg mnipuu or gurl tue ke yg terlebey ged**,,tue je aku na tw,,ssh ngt ke na trus trg ngn aku,,aku nie ex die,,penah dlu mncul dlm idup die,,ssh ke na ckp kapel ke ta?? aku ta mnta die kte apa2,,just kalo tul tue tlg la ngaku kt aku,,marah???manusia mana yg tak marah kalo taw cinta die didusta,,dikhianati,,tp aku tak la bodoh kn na g serang bwk parang ke m16 ke even aku nie pandai mnmbak,,sampai saat nie,,aku terpkr,,kitorg berpisah sbb apa?? aku atau die?? aku setia kt die,,tp tape la,,kalo die ta salah,,tape,,gpon aku sntiasa cye kn die,,tue org ckp,,kalo syg berpada2,,kalo cye jgn 100%,,tue moral yg aku dpt,,

Thursday, November 18, 2010

kalo la aku taw!

salam wat sume :)
smlam br je aye aji,,tp bg aku,,tade mknenye,,sebab org yg plg aku tggu ta dtg pon,,errmmm,,benci sgt dh kot kt aku smpi ta mo tgk aku n jmpk aku dh,,tue la kn lumrah alam,,kalo da tade pape byk je alsn yg na bg,,huhuh..aku?? mstila kcwa,,tggu ta dtg,tguu ta dtg,,errmm,,cm org bodo je aku,,tp semalam best sgt sbb aku ngn cun aku g ronda2,,errrmm adik aku mang bongek! nape die ta gtw kt aku dr uma aku ley dpt wifi,,aisshhh,,n aku pon teramatla ske,,hahaha,,
okie,,td aku bkk home tw,,then aku ternmpkla kt gurl tue nye fb,,errmmm,,tul2 menyayat aty! die ckp die balik uma,,naif amek die kt parit buntar,,oooo,,upanye,,errmmm,,patotla aku na jmpk naif ta ley,,ta kc,,upanya,,aku ase ditikam! dlu die ckp awek die strt hruf a kt fb,,aku cye,,Ya Allah bertanye dugaan nie,,n atas nasihat Peoihhh,,aku remove gurl tue dr frens aku! puas aty,,die?? aku ta sggop na remove,,sebab?? errmmm,,ntah2 die na remove aku pe,,tp cian je,,Ya Allah,,aku na meraung! snggop kn die wt cmni kt aku,,wteverla,,aku?? nape msh g setia tggu cinta die??
tyme nie aku tingt OM! die kata kalo aku dpn die da lama die sepak aku,,sebab dok ingt g mamat tue,,aku?? hahahha,,sepakla om,,hahaha,,ta ksh pon,,aku arap die je smgt aku,,hahaha
okie nieada g cter,,aku cian ngt kt kwn aku,,
errmm sory awk! aku bkn na msok cmpor,,tp aku na die sdr ko mnt die dh lama,,setia tggu die,,sory kalo sbb aku die mrh ko wey,,
aku dok uma nie cm besal,,tade keje,,on9 pon jrg2,,tue pon kalo dtg um apeoihh,,tak pon,,cc la,,hahaha,,aku na dok je uma lama1,,tp ada kem lak! aisshhh,,nie 1 g aku hangin,,ada membe sekolah aku dlu,,*tyme kecik2,,aku mula meluat die,,ta ske die,,isshhhh,,nape la ada kwn cmtu,! seyes meluat!
na mention nme,,tp ta yah la,,kalo ley na die taw aku ta ske die! aku dpt berita yg sonok,,om dpt u sama aku! next sem msok,,yeay! syoknye om,,hehhee,,tp tataw die dtg ke ta,,hope kalo dtg mst gempk r,,om ley kte karoke,,hahhahaa,,
aku ske dak2,,ble tgk ank abg ngah aku,,aku jd waa ta sbrnye na ada ank,,hehehe,,berangn je lebey faiezur! abehkn stdy dlu,,aku mang cmni,,kalo dlu unit 5 tyme f3,,hahaha,,hobi kitorg 1 unit berangn la,,ape g,,sor berang kai bj ape kwen,,sorg berangn suami cmne la sume,,hahaha,,rindu tyme tue! skunk berangn pon da ta sme,,pttla org ckp,,mkin umo mngkt nie,,pemikiran kte mkin besar,,aku ta g pkr cmtu,,aku mla pkr t pas abeh dip na smbg stdy g,,na keje,,na kwen,,na ada uma besar,,kejap je ms 5 ton tue t kn,,tgk2 da besr,,da kwen,,da kerja,,
okiela,,ary pon da mgrb,,ta elok ank dara blik mgrb2,,aku chow dlu,,daa~

Sunday, November 14, 2010

aku mula borink!

okie  salam ,,tyme tulis post nie aku tgh borink gle sbb nye aku da smpai kt uma,,huhu
aku just ngn peoihh jela,,okie aku tataw na abehkn ms seminggu kt uma nie cmne,,na jln,,g mne je?? na shppng byk ngt wet lak,,hahaha,,solpk je ngn peoihh,,n tgk ank sedara n sepupu br aku,,okie aku nie ske dak2 :) so aku na ank cpt2,,hahahahha
dgn cara halal kn,,hahahhaha
aku msj naif,,tue je,,rindu gle dowh,,huhuhuh,,aku syg g die,,n ssh kot n lpakan die,,errmm,,pape jela,,okie,,tue je kot,,kdg2 single tue indah,,tp borink,,

Friday, November 12, 2010

terbaik!

salam kwn2 ku,,hehehe
okie aku just na cter kitorg mand laot,,tue je,,n berbbq,,tp ta l;a bbq sgt opon,,mknn je bbq,,tp kitorg msk bese je,,
hehehe,,okie strt sal mand laot td,,mang terbaik ! aku ,zarifah,aryn n ina p laot awl2 g,,tade keje,,lukis2,,haha,,na mndi awl ngt kot tkoot burn,,
*padahal burn da pon,,hahahaha
bykla karya yg kitorg wat,,then blik smyg tlg kupas bwg sume,,br kitorg g mandi,,best la sgt! sbb nek banana boat :)
hhHhH,,mang terbek la kn,,hehhee,,nek banana boat! terguling2 kitorg na nek ats tue,,mndi pon kt tpi2 je tp sbbkn ombak tgh psg,,mang tgh gak r kitorg,,huhuhuhu,,takoot tgglm je,,cm2 aku byg,,kot lms ke hanyut ke,,isshhhh,,ta bek la,,tp yg pntg na tnjuk pic je aceli,,haha


tapak kaki ku

my art

mka ta mandi

zarifah,aryn,ina

aku syg die

aku kreatif??

farizal n syg die

nurul syazwan

eiyra

my cun

best taw

next top model

mandi manda

buley lagi

Thursday, November 11, 2010

Merdeka!

okie,,oppss,,salam,,hehehe
okie,,tyme nie aku da abeh pon mnggu exm,,hehehe
mang best,,sofia da blik awl2 g,,huhuhuhhu,,
okie mang sedeyh sbb aku ngn sofia agk rapat,,
then lisa n kak wany still kat bilik g,,hehehe
okie exm mice mang terbek,,ssh?? err ada r sket,,sng pon ada gak,,hahaha
agak frust sbb tyme membaca ase ssh ngt na faham,,tp tyme jwb ase sng ngt,,errmmm wtever,,aslkn da abeh pon exm,,hahaha
okie mood skunk bercuti,,skunk aku kt mna g kalo bkn batu ferringhi,,best gle! okie br ary pertama,,ada g cter sok lusa,,hahahahhahahaah,,kitorg mang ase cm da abeh diploma pon,,hahaha
ok nie pic kitorg tyme ary first
dlm erti kata len,,mla2 sampai,,


dlm feri

sana tue seberang perai

my name

aku yg gedik

ngn kudaku

zarifah n aryn

kenangan aku

ini aku

cmntiknye ombak

banana boat

kami bertiga

aku na jd model

Monday, November 8, 2010

new american classic - taking back sunday

new american classic - taking back sunday

gatalnye fatin!

okie,,korunk dgr tajuk pon taw aku gatal,,hahaha,,agk r,,sory,,aku gtl gn gurls je,,ta bermksd aku les,,hahahah
aku mksdkn sini,,korunk even tade keje skali jgn na gtl tuka pswrd ke,,men pswrd ke,,t jd cm aku lak,,hahahaha,,padahnye,,blog lma da tade :(
huhuhuhuh
its okie lorhh,,mlm nie leyh la tdo gn tng sket :)
gdnyte korunk!

aku na blog lama!

okie,,aku da ada blog b4 nie,,bt ats kegatalan tgn aku,,aku wt ape tah,,aku lpe pswrd n finally blog lama aku ta ley bkk,,sedeyhh kot! isssshhhhh,,gram2,,adoi,,akbtnye,,aku wt br la,,huhuhuhuh,,ta ske,,sume followers aku hilang! huhuhuhuhuhuhhu,,
da byk cter tue,,huuhuhuhuh,,okie tape mla dgn bolg br,,err apa aku nacter nie?? haaa,,
na cter td kitorg g sunway! hehehe,tmn zarifah beli hp br die,,then tebus domino,,mang agk best berjalan,,tp yg ta best tggu bas,,hahahaha
lembap + lampi,,hahahahah,,

okie smlm aku msj naif,,agk dlm 50 minit cmtu,,die reply,,die kte die xcdent,,tp tue bkn die,,runner die,,tp ayt cm naif,,okie,,aku 50-50,,na cye die ke ta,,okie kalo tul xcdent,,aku hope ngt ta trok,,aku syg die,,tamo jd poape kt die,,
n td on9,,tgk die on9 gak,,smbg la,,n tgk kt wall die,,errmm,,tul kot die xcdent,,awk! sy mnta maaf,,sy ta cye awk! awk,,sy arap awk smbuh,,

dlm toilet sunway

trah,fadhilah,zarifah


blik dr sunway apa g tros la aku bermovie,,cter apa g kalo bkn Adamaya,,heheheh,pasni na wt cter Naifatin lah,,hahahahaha,,bengong,,well bule ta aku tgk cter tue smpi tertido,,apa g,,tron on9 jela,,okie tuk pngetahuan korunk,,aku tgl 1 g paper,,tgl MICE je g,,korunk jgn ngt aku amekmpaper TIKUS lak,,aku amek mice a.k.a cm meeting sume tue la,,hospitality n m3 aku da lkps pon,,hehehehhe,,ssh ke sng? alorrhh,,tnye aku,,jwpn mstla tgh2,,hahahahaha


mat127

mkn dlu b4 stdy

art aku tyme baca hospitality
okie aku na cter nie,,ritu ary khmis,,aku g seagate,,best gle siot,,tp yg ta bestnye,,aku lpe bwk kad bank,,byk siot brg lpe bwk,,seb akunye ank2 bwk,,kalo ta pth blik aku amek,,hahahaha
berjln2,,g QB n BJ,,then ptg amek udara kt Seagate,,hehehehe,,tersgtla syok,,g ngn EIYRA n WAN,,so mang gediks abeh la kitorg,,hahahhaah,,

aku.wan.eiyra

borink sgt

lalalalaal

penat jln snap jap

dpn QB

wan n eiyra merenung ms depan

we r 1

aku yg gedik

biarin deyh

my soulmate

always dear

nama die unik

km fotogedik