Daily Calendar

Followers

Sunday, June 5, 2011

terasa

assalamualaikum

sonoknya aku bila taw dia ada blog

tp ta smpat aku nak selongkaq suma tue

yela asgmnt tour guide

tp yg sempat aku bc sal die ngn ex die

terharu

sal aku ta tulis pon..

tape,suma org ingt sal frst love

2nd love,3 rd love hnya smpingn ryte

jeles
???

of cos la!

aku da kuat jeles

kalo tgn nie ta gtl na klik klik yg tue

tadanya aku na jeles2

apa pasaan aku kat die??

of cos syg,ermm ta sukanya perasaan nie

fuck damn shit!

nape aku na tingt tingt kau,pdhl kau?

cool fatin cool beb

dont give up!

jgn sob sob sob balik bilik.

:(



pssttt : untungla la kau mya.


JATUH CINTA LAGI

assalamualaikum..

ohh disaat ini
aku mandi tak basah
makan tak kenyang
tidoq tak lena
gelak tak terbahak
sedeyh tak sedan
ohh apa aku nie?

ya saat nie
aku sedang dilamun cinta
yg pasti bukan cinta petama aku
sbb cinta pertama aku da berkurun berkubur kat tanah perkuburan
cinta ke 2? i think yes
tp aku taktaw la
kompius.
kat mana aku nak simpan cinta pertama aku?
OMG,susah rupanya hidup

yg pasti cinta kedua aku nie
dtg disaat aku dok ternanti nanti
yg peliknya
bkn sorg yg dtg mai
aku tggu sorg yg mai 3 4 org
hahhaa..rezeki kan
nie yg wat aku kompius g nie 
*malu malu*

aku nak amek yg mana?
suma bg aku ok
nsem,suma ikot taste aku
adoi tolong aku! kalo amek N,K terasa
kalo amek M N lak majok
adoi tak kan na amek N M K trus.

yg pasti.mereka mereka nie wat hidup aku resah gelisah sepanjng hari
kalo sehari tak jumpak
bole berpeluh peluh aku
rindu la kau org
M N K?
K M N?
tolong tolong tolong


************************************************

hahahhahahahaha
sory nak jatuh cinta ok!
hahaha,,mesty korunk korunk kata 

gediks nye gurl nie

or

dasatnye siap 3 org trus mnt kau

ya memang jatuh cinta tp bukan dgn jejaka melayu
ta besh la.hahahaha

semestinya aku jatuh cinta tgk citer KOREA n JEPUN

memandangkan aku amek jepun kan as my 3rd language so to make my pronouns lancar sume 
aku suka sebuk kan diri aku tgk citer jepun 
plus bukan jepun je bt korea sekali
sebabnye?
pakwe pakwe mata sepet
n ambot turun ke bawah
OMG,like like like
dats my taste
aumm aummm.hahah

aceli bukan baru minat tgk layan drama korea jepun
dr skola ren g
strt dgn citer autumn in my heart ta slp
n semestinya sbb hero
dulu hero ambot ta turun ke bawah
tp sekarang,cute je .hahaha

nek sek men da dok asrama so tingglkan sume citer2 nie
kalo tgk pon sbb mmbe bwk lp n cd
beb dulu tade lp la wey
kalo yg bwk pon yg tol2 kaya je
*yeke?*

n skunk bila dlm lp aku penoh cter korea jpon
siap smpai tak muat dah
kena beli hard disk
mang ary ary layan movie
skunk tapela ta blaja g
lec pon ta bg g asgmnt
hahahahhahahahaha.
yg penting,aku jatuh cinta dgn korunk
aumm.hahahahahah

bole ke tak dpt pakwe cm dorunk?

nak cm ni bole?

nakatsu - hana kimi japan

nak kau bole? kapel la ngn aku,hahaha

yg kiri nakatsu,tgh tue aku,kanan tue sano.nak wat ambot cm yg tgh tue bole? haha

rambang mata nak pilih,like sume ,haha

skunk follow citer nie

sweetheart :)

sweet couple kan,bajet bajet aku ngn prince charming aku,hahah

bertambah jeles

tenung aku kan? haha

alor alor alor

ohhh bila aku bole face to face ngn dorunk?
*tgn di dada,muka tnduk bwh*

yg penting,aku nak pkwe cmni,hahahahaha

bole dpt ke?

maybe dlm mipi,

teeetttt,hahahhahahaha



psstttt: org nsem tuk gurl ta cnteks,aku ta cnteks so pkwe nsem?? hahahhahahahahahahah
Assalamualaikum

Pernah dengaq lagu hujan – dugaan?
Kompem kompem la penah kan,
Femes kot lagu tue kan,
Aku dulu peminat hujan.kira gila minat r!
Dlm pendrive tyme tue penah sume lagu depa
Ada yg tak penah dengaq pon kat radio
Aku amek sebab aku suka dengaq sora NOH n noh pon bole tahan nsem.hehehhehe

Pape jela,tp straight to my point
Kita nie manusia ta penah lari dr masalah
Tak penah lekang dr dugaan dr DIA
Taw tak awat la kita nie sat sat ada je dugaan tue la,nie la?
Sebab Allah syg kita,melalui dugaan Allah dpt uji kita
Nak tgk kita nie boleh hadapi ke tak dugaan tue suma
Allah tak kan bg dugaan tue melainkan DIA taw kita boleh buat
Got wat I mean?

Nie aku nak kongsi citer la ngn korunk
Kalo dulu aku selaloo runsing wey
Yela duit takda.
Abah aku tak keja dah,harap duit pencen
Tp skunk abah mak aku berniaga cm eskacang kopok lekor suma
Korunk taw jela bape byk sgt dapat kan
N maybe sebab tue kot aku berazam nak stdy leklok na ubah naseb family aku
Aku ingt g,tyme aku form 4
Tyme tue br abeh pmr,n cekgu CT KHADIJAH pesan.
“fatin naek form jgn dok honeymoon sgt,belajaq leklok,ubah naseb kuarga kamu”
Sampai skunk aku ingat kata kata cekgu tue.

Berbalik kepada mslah yg aku dok runsing tadi tue
Kdg kat aku ada dlm rm30 je,
Korunk byg la skunk nie nak makan rm30 tue bapa lama ja bole tahan?
Seminggu mang tak r kan
Sekurang kurangnya sekali makan tambah tolak suma dlm rm3
2 kali makan da bape?
Pehtu watnye lec soh potostat tue nie
Aisshhh mang tak cukup
Kdg manusia besa la
Suka merungut
Termasuk la aku sekali kan.
Kdg dlm aty na nangesh asek duit takda.
Nak pnjm kat org? malu + org pon sama je ngn aku

Ok baru baru nie la
Bukak sem 3 nie la kan.
Aku ingat duit ptptn masok la
Sebab sem lepas sehari g nak pndftrn pt dah masok
Tp nie lewat seminggu lebih
Bygkan aku takda duit lgsg wey.
Hanya harapkan duit aku jual buku buku kat junior
Tue pon ada bape je dah abeh wat duit makan,beli barang sikit
Tp aku bersyukur
At least ada gak back up money kan sementara pt na msok
Mintak kat abah? Sory la.
Aku kalo ley takmo abah tanggung aku dah
Adek aku ada 5 org g yg sumanya sek
Suma kecik kecik g
Na minta tp t bygkan la adek adek aku pon nak gna,na p sekola
Belanja kat uma g,
Cian aku kat mama abah

Aku ingt aku je susah.tp ada g org yg susah dr kita
Nie aku nak cite sal
Rumate aku sendiri.
Aku tak taw kalo aku jd die aku mampu ke tak
Rumate aku nie die family cam aku gak la
Amai adek beradek die
Siap 11 org tak silap.tak silap la
Kompius aku adek bradek die ngn kamal

Sem lpas aku selaloo lepak ngn die
Tidoq bilik die sume kan
Soo die selaloo citer probs die sume
Serba sikit die taw sal family aku,aku taw family die
Cian die,kalo cuti sem pon kdg tak balik uma die
Uma jao kat pulau tioman.
Sekali balik dlm rm100 kalo p balik tak mai rm200?
Seb die ada kak kat kedah,soo balik uma kak die jela.
Die tade lp g,so die ngt t dpt pt die na beli
Yela skunk susa kot tade lp
Bkn sbb na on9 je
Tp kdg na kena search tue la nie la
Na share bole je tp kdg org len na gna gak wat bnda yg sama kan.
N mesty kita pon segan asek pinjam yg org kan
Alahh aku penah asa wey
Tyme mula mula masok u dulu
Lp takda na wat asgmnt
Pinjam kat rumate aku lisa
Die mang bg je
Tp aku nie yg peminjam yg segan ngn die
Maybe cmtu la kot rumate aku nie ase.

So die plan sabtu die na balik uma kak die na amek brg yg tertinggal kat uma suma
Jumaat mlm tue km dok la lepak kat dewan makan Kristal kan.dok sembang sume
Tue org kata jgn dok syok sgt satg ada yg nangesh
Dok tgh tgh wat lawak suma bole tbe tbe die cr hp die
H I L A N G
Dlm sat depan mata je
Before die beli air tue,die dok ngn km
Sat tue die kol ayah die
Then br p beli air
Then pas beli air tue yg die pasan hp die takda
Apa g gelabah km dok cr hp die kan.

Mula mula kol dpt mai kali ke2 kol tros voice mail tros
Sat ja!
Na tdh org tak ley,sbb km pon bkn taw sapa yg amek
Hilang cmtu je la hp die
Pehtu die balik bilik sorg sorg biaq die nangesh dulu
Sian kot wey
Duit pt pon tak msok g.
Seb die ada hp 1 g
Tp hp tue gelong gelong skrin die cm rosak
Pehtu 1 g yg wat aku sian gila kat die
Mlm die tak mkn taw,bila Tanya mcmmm mcmm alsn die bg
Last last ritu aku Tanya die die kata die nak seb bajet
Aku even wet takda pon,aku tak ley kalo tak mkn
Satg mula la gastric nak mai
Toksah kata tak mkn malam
Kdg lewat mkn ja sbb kdg kls takda gap na mkn
Mang satg angin dok msok dh la dlm perot

Tue yg aku tabik springgg toink toink kat membe aku
Die cite duit pt bukan tuk die sorg ja
Tp die akn bg kat mak ayh die
Adek adek die
Baeknya .
Tape Ada,Allah akan tolong hamba die
Ada hikmah napa hp Ada hilang
Mungkin nie ujian utk Ada
Tabah ok J
Kitorg suma ada kat Ada
Yg penting jgn lupa pada ALLAH
Susa senang cmna pon,bersyukur dgn rezekiNYA.

So kita sebagai hambaNYA
Kalo ada mslh ke dugaan
Jgn merungut
Jgn dok ingt nak lari ja dr mslh
Mslh takkan lr kalo kita tak selesaikan
Tp mslh makin byk.
Jalan penyelesaian ada dpn mata
Cuma kita je kena berusaha lbh selesaikan mslh
Dugaan yg dtg,toksah dok mrungut
Toksah dok nak menyesal slhkan takdir awat jd cmni jd cmtu
Ingt suma tue dr Allah utk uji sejaoh mana keimanan kita
Peringatan utk aku n peringatan utk sahabat sume :p

Psstttt : amai kata muka kami dua sama! Tolong la tak sama langsung ok (:

Ada

aku



sama ke kitorg? tak kan.


Sabtu , 4 June 2011,12:43pm

SELANGKAH MENUJU KEJAYAAN

Assalamualaikum J

*selangkah demi selangkah*
Ya makin hari makin selangkah kita maju kehadapan
Tak kira la dlm apa segi pon
Umo,takpon harga
Ada ke makin besa umo makin muda??
Takda kan,
N harga barang,ada ke makin maju dunia,harga brg makin jtuh merudum?
Tak kan,kalo ada pon
Hrga yg tak kritikal sgt lahhh :p

Before aku mengorak mengatur berbicara pnjg sedepa lagi
Aku nak gtw dulu lahh
Well yg mana da taw tue
Tapela,
Msok bulan nie,aku nie pelajar tourism sem 3 dh
Yes ! Alhamdulillah akhirnya dh sem 3
Sedar tak sedar wey

Ingat g tyme sem 1 dulu
Senang citer ngt g tyme mula2 dpt surat twrn kt tenet aku dpt sini
N of cos la epy even tak sgka dpt cos nie
Aku ta ngt pon aku apply cos nie
Tp as ease pilihan yg ke 7 or ke 8..
hahahhaaaaaaaa
Parent aku trsenyum.
Dorunk plg xcited na beli brg,na settlekan sume dokumen
Aku?? Xcited gak.trbyg apa la yg akn aku blaja

Pejam celik pejam celik
Waahhh sem 1 aku tinggalkan
Then naik sem 2 lak.
Byk dugaan,cabaran sem 2
Sumpa ckp sem 2 BZ oiiit
Then tak terasa kot aku hang out ngn membe2
N sem 2 gak r aku cm jao je dr  Z A R I F A H
4 ur information zarifah is my best fren tyme sem 1
Byk citer kongc
Smpaikan probs ngn NH pon die tw
Tp tue la,kita mampu merancang kawan sama2,sampai abeh sem
Tp TUHAN yg tentukan sume
Bukan kitorg gado or mang tak ckp lgsg but kitorg JARANG JARANGtak mcm sem 1 dulu..

Sem 2 aku tinggalkan n terus
Selangkah lagi aku menginjak J
Welcome sem 3*-*
Sem 3 nie aku bernseb baek
Sbb aku ta repeat AKAUN
Cukupla sekali tue n last aku blaja akaun
Best mang best but I bukan budak genius otak math
Syukur even dlm slip result ada C tuk AKAUN
Ta cun slip I dah :p

Sem 3 yes still got kolej
N maybe nie kot slh satu aku msok jd komander
Yeke?? No lar!
Msok komander sbb minat :p
Agak kecian sapa yg tad pt kolej tp na wat cmne kan
Sem br kolej pon mesty baru kan
Aku dpt kolej intan.
Jao beb! Sesape blogger uitm pp sure taw kan betapa seksanya kaki aku berjln
Not bad INTAn
Tgkat 8 kot wey!
Aras 7 n 8 bilik 2 org je
Soo cm hospital akunye bilik
Overall aku suka g KRISTAL! Damnshiit seyesly rindu Kristal even dulu romates aku ta besh
Oppsss terjujur lak (:

Sem nie gak aku ase sem yg PALLLLIIIINNNNNGGGGGG BAAAAANNNNYYYYAAAAKKK
B E R C A K A P
Do u noe y?
Ok as a tourism stdent of cos kena blaja tour guide skill
Week first nie br sesi briefing ngn lec sume
Tetapi aku da diberitahu yg subjek nie mang byk ckp
Cm yg selaloo tgk tour guide yg dlm bas dok ckp ckp cmtu
Haa tue la yg aku kena blaja
Seb aku nie jenis suka berckp
Tp yg probnye in bi
N aku tersgt lomah bi la pulakk L
Sooo na wat ape?
Tusyen? Ko ingt nie sek ren ke men ada tusyen lec na bg
Kalo ada pon soory bz ok
Niat mang na g kelas improve skill n language bi
Tp masa tade la!
Mau tamau kenala belaja dgn mmbe
How to pronoun dgn btol

Ckp sal bi lak
Sem nie last sem belaja BEL
Suka suka suka
N lec pon gila babeng gelak ketawa terbahak bahak kelas die
First tyme lec sir
Cina lak tue,die suka wat lawak
N DIA HAFAL NAMA N MUKA KITORANG
Tade can la aku na tido kelas die,,hahahaha
Bel pon cm susa gak
Byk research
Kena wat outlining la
Guideline la
Aisshh susa bebeno
Tp tape,sem nie aku na wat terbaik
Sebab sbjek calculate pond a tade
Yg ada sbjek CSC computer ape tah

Pape pon,sem nie 2 trip kena buat
N kitorg g KL n Penang
Tmpt ta kesah yg penting mrkah tuk asgmnt tggi
PA aku ckp lec ta kedekut mrkah
Soo bermula la mggu nie berkawan baek dgn pkcik mkcik google
Na cr sal tempat2 yg kitorg g
N kaji sal tue
Ta penah terlintas kat fikiran aku jd cm wartawan
Hahahahaahahha

Pape pon hope sem 3 sem yg bole bg result all my frens n I naik balik
Gambatte !

Fingting ohh~


Paassttt : jeles ngn PEOIHH NAZAM dpt 3.81!


Selasa 31 Mei 2011

Thursday, June 2, 2011

30 Perkara Perempuan tak Sempat Bagitau Lelaki...



1. Bila sorang wanita mengatakan dia sedang bersedih,tetapi dia tidak menitiskan airmata,itu bermakna dia sedang menangis di dalam hatinya.

2. Bila dia tidak menghiraukan kamu selepas kamu menyakiti hatinya, lebih baik kamu beri dia masa untuk menenangkan hatinya semula sebelum kamu menegur dengan ucapan maaf.

3. Wanita sukar nak cari benda yang dia benci tentang orang yang paling dia sayang (sebab itu ramai wanita yang patah hati bila hubungan itu putus di tengah jalan).

4. Sekiranya sorang wanita jatuh cinta dengan sorang lelaki, lelaki itu akan sentiasa ada di fikirannya walaupun ketika dia sedang keluar dengan lelaki lain.

5. Bila lelaki yang dia suka dan cinta merenung tajam ke dalam matanya, dia akan cair seperti coklat!!

6. Wanita memang sukakan pujian tetapi selalu tidak tau macam mana nak menerima pujian.

7. Jika kamu tidak suka dengan gadis yang sukakan kamu separuh mati,tolak cintanya dengan lembut,jangan berkasar sebab ada satu semangat dalam diriwanita yang kamu tak akan tahu bila dia dah buat keputusan,dia akanlakukan apa saja.

8. Sekiranya sorang gadis mula menjauhkan diri darimu selepas kamu tolak cintanya,biarkan dia untuk seketika.Sekiranya kamu masih ingin menganggap dia sorang kawan,cubalah tegur dia perlahan-lahan.

9. Wanita suka meluahkan apa yang mereka rasa.Muzik,puisi,lukisan dan tulisan adalah cara termudah mereka meluahkan isi hati mereka.

10. Jangan sesekali beritahu perempuan yang mereka ni lansung tak berguna.

11. Bersikap terlalu serius boleh mematikan mood wanita.

12. Bila pertama kali lelaki yang dicintainya dalam diam memberikan respon positif,misalnya menghubunginya melalui telefon,si gadis akan bersikap acuh tak acuh seolah-olah tidak berminat,tetapi sebaik saja ganggang diletakkan,dia akan menjerit kesukaan dan tak sampai sepuluh minit,semua rakan-rakannya akan tahu berita tersebut.

13. Sekuntum senyuman memberi seribu erti bagi wanita.Jadi jangan senyum sebarangan.

14. Jika kamu menyukai sorang wanita,cubalah mulakan dengan persahabatan.Kemudian biarkan dia mengenalimu dengan lebih mendalam.

15. Jika sorang wanita memberi seribu satu alasan setiap kali kamu ajak keluar,tinggalkan dia sebab dia memang tak berminat denganmu.

16. Tetapi jika dalam masa yang sama dia menghubungimu atau menunggu panggilan darimu,teruskan usahamu untuk memikatnya.

17. Jangan sesekali mengagak apa yang dirasakannya.Tanya dia sendiri!!

18. Selepas sorang gadis jatuh cinta,dia akan sering tertanya-tanya kenapalah aku tak jumpa lelaki ini lebih awal.

19. Kalau kamu masih tercari-cari cara yang paling romantik untuk memikat hati sorang gadis,cubalah rajin-rajinkan tangan menyelak buku-buku cinta.

20. Bila setiap kali gambar kelas keluar,benda pertama yang dicari oleh wanita ialah siapa yang berdiri di sebelah buah hatinya,kemudian barulah dirinya sendiri.

21. Bekas teman lelaki akan sentiasa ada di fikirannya tetapi lelaki yang dicintainya sekarang akan berada di tempat teristimewa iaitu di hatinya!!

22. Satu ucapan 'Hi' sahaja sudah cukup menceriakan harinya.

23. Teman baiknya saja yang tahu apa yang sedang dia rasa dan lalui.

24. Wanita paling benci lelaki yang berbaik-baik dengan mereka semata-mata nak tackle kawan mereka yang paling cantik.

25. Cinta bermaksud kesetiaan, ambil berat, jujur dan kebahagiaan tanpa sebarang kompromi.

26. Semua wanita mahukan sorang lelaki yang cintakan mereka sepenuh hati..

27. Senjata wanita adalah airmata!!

28. Wanita suka jika sesekali orang yang disayanginya mengadakan surprise buatnya(hadiah,bunga atau sekadar kad ucapan romantis).Mereka akan rasa terharu dan merasakan bahawa dirinya dicintai setulus hati.Dengan i! ni dia tak akan ragu-ragu terhadapmu.

29. Wanita mudah jatuh hati pada lelaki yang ambil berat tentang mereka dan baik terhadapnya.So,kalau nak memikat wanita pandai-pandailah...

30. Sebenarnya mudah mengambil hati wanita kerana apa yang dia mahu hanyalah perasaan dicintai dan disayangi sepenuh jiw


1. Bila sorang wanita mengatakan dia sedang bersedih,tetapi dia tidak menitiskan airmata,itu bermakna dia sedang menangis di dalam hatinya.

2. Bila dia tidak menghiraukan kamu selepas kamu menyakiti hatinya, lebih baik kamu beri dia masa untuk menenangkan hatinya semula sebelum kamu menegur dengan ucapan maaf.

3. Wanita sukar nak cari benda yang dia benci tentang orang yang paling dia sayang (sebab itu ramai wanita yang patah hati bila hubungan itu putus di tengah jalan).

4. Sekiranya sorang wanita jatuh cinta dengan sorang lelaki, lelaki itu akan sentiasa ada di fikirannya walaupun ketika dia sedang keluar dengan lelaki lain.

5. Bila lelaki yang dia suka dan cinta merenung tajam ke dalam matanya, dia akan cair seperti coklat!!

6. Wanita memang sukakan pujian tetapi selalu tidak tau macam mana nak menerima pujian.

7. Jika kamu tidak suka dengan gadis yang sukakan kamu separuh mati,tolak cintanya dengan lembut,jangan berkasar sebab ada satu semangat dalam diriwanita yang kamu tak akan tahu bila dia dah buat keputusan,dia akanlakukan apa saja.

8. Sekiranya sorang gadis mula menjauhkan diri darimu selepas kamu tolak cintanya,biarkan dia untuk seketika.Sekiranya kamu masih ingin menganggap dia sorang kawan,cubalah tegur dia perlahan-lahan.

9. Wanita suka meluahkan apa yang mereka rasa.Muzik,puisi,lukisan dan tulisan adalah cara termudah mereka meluahkan isi hati mereka.

10. Jangan sesekali beritahu perempuan yang mereka ni lansung tak berguna.

11. Bersikap terlalu serius boleh mematikan mood wanita.

12. Bila pertama kali lelaki yang dicintainya dalam diam memberikan respon positif,misalnya menghubunginya melalui telefon,si gadis akan bersikap acuh tak acuh seolah-olah tidak berminat,tetapi sebaik saja ganggang diletakkan,dia akan menjerit kesukaan dan tak sampai sepuluh minit,semua rakan-rakannya akan tahu berita tersebut.

13. Sekuntum senyuman memberi seribu erti bagi wanita.Jadi jangan senyum sebarangan.

14. Jika kamu menyukai sorang wanita,cubalah mulakan dengan persahabatan.Kemudian biarkan dia mengenalimu dengan lebih mendalam.

15. Jika sorang wanita memberi seribu satu alasan setiap kali kamu ajak keluar,tinggalkan dia sebab dia memang tak berminat denganmu.

16. Tetapi jika dalam masa yang sama dia menghubungimu atau menunggu panggilan darimu,teruskan usahamu untuk memikatnya.

17. Jangan sesekali mengagak apa yang dirasakannya.Tanya dia sendiri!!

18. Selepas sorang gadis jatuh cinta,dia akan sering tertanya-tanya kenapalah aku tak jumpa lelaki ini lebih awal.

19. Kalau kamu masih tercari-cari cara yang paling romantik untuk memikat hati sorang gadis,cubalah rajin-rajinkan tangan menyelak buku-buku cinta.

20. Bila setiap kali gambar kelas keluar,benda pertama yang dicari oleh wanita ialah siapa yang berdiri di sebelah buah hatinya,kemudian barulah dirinya sendiri.

21. Bekas teman lelaki akan sentiasa ada di fikirannya tetapi lelaki yang dicintainya sekarang akan berada di tempat teristimewa iaitu di hatinya!!

22. Satu ucapan 'Hi' sahaja sudah cukup menceriakan harinya.

23. Teman baiknya saja yang tahu apa yang sedang dia rasa dan lalui.

24. Wanita paling benci lelaki yang berbaik-baik dengan mereka semata-mata nak tackle kawan mereka yang paling cantik.

25. Cinta bermaksud kesetiaan, ambil berat, jujur dan kebahagiaan tanpa sebarang kompromi.

26. Semua wanita mahukan sorang lelaki yang cintakan mereka sepenuh hati..

27. Senjata wanita adalah airmata!!

28. Wanita suka jika sesekali orang yang disayanginya mengadakan surprise buatnya(hadiah,bunga atau sekadar kad ucapan romantis).Mereka akan rasa terharu dan merasakan bahawa dirinya dicintai setulus hati.Dengan i! ni dia tak akan ragu-ragu terhadapmu.

29. Wanita mudah jatuh hati pada lelaki yang ambil berat tentang mereka dan baik terhadapnya.So,kalau nak memikat wanita pandai-pandailah...

30. Sebenarnya mudah mengambil hati wanita kerana apa yang dia mahu hanyalah perasaan dicintai dan disayangi sepenuh ji



soksek : byk yg aku na NH taw apa aku ase bila km clas ..