Daily Calendar

Followers

Friday, November 19, 2010

Luahan Aty dipetang Ary,,

aku menghitung hari ble la nak g kem komander tue,,ta sbr asenye,,yela,,aku dok uma pon dok bina bdnkn,,so baikla aku g kem tue,,ada gak manfaat,,td Ada kol,,die nak dtg tdo uma aku,,Yes! ta sbr asenye,,hehhe,,aku tataw nape,,rini bdn aku weak sgt,,huhuuh,,so na g uma peoihh pon aku ta larat,,gpon aku ngt nak g uma ecah nak amek bjh kesatria,,tp adess,,penatnye pasal aku mls r,,t bwk moto lelong-lelong,,t tak psl xcednt lak,,aisshhhh,,aku mimpi,,ceyhhh,,na cterla nie,,aku mmpi aku dpt reslt hahahah,,agk cmrlg r,,3.7 sumtink,,adess ftn,,hope mmpi tue jd kyataan la,,hahahaha,,semalam punya la lbt ujan,,cmne peritnye aty aku,,then adik aku ada la msj sorg nie,,kwn die,,n kwn die pon kol aku,,hahahahaha,,n aku ape g,,angkt je,,tp at da sme tyme,,nape aku ase brslh + takooott,,aissshhh,,sshla cmni,,n plg ta dduga,,spupu fizah mckol,,aisshh,,mmpi ke die?? lama da ta mckol,,soryla ye,,aku tade krdt,,kalo ada pon maybe probability na kyn 30-70,,huhuhuhhu
aku rindu sgt KAWAN aku?? rimdu ke syg die?? dunno la,,hahaha,,tp ble aku anta msj aku rindu die,,aisshh bule tnye aku blik,,tros mati mood aku,,hahaha,,padahal aku ngntok sama semalam,,aisshhh,,

aku ada terbaca kt REMAJA taw,,aiseyhhh,,sal 20 perkara wanita ta sempat bgtw lelaki,,tertarik! Like! tul gak,,kadang lelaki ta pasan pompuan cmne,,even syg gle2 pon kdg2 mst terlepas pndg gak 2,3 perkara,,kalo ley na je gtw sume lelaki kite nie cmne kn,,tul tak??
kdg2 kalo gurl tue ramah,,salah,,pendiam pon salah,,garang pon salah,,padahal tyme b4 kapel tue punyela ckp "saya terima awak seadanya",,tp dah berbulan2 or bertahun2 mula la,,ta seswai la,,ta faham die la,,mcm2 la,,errmm tue yg aku slaloo perhati,,dlu kt sekolah,,aku tak kapel,,tak pernah k! kdg2 aku tgk membe aku nie pnye la setia,,tgk2 balak dorunk ada gurl len la,,tue yg dinamakan cinta monyet,,sng sebut clash,,n senang cr penggnti,,okie kalo ikotkn da ckopla sebulan aku single kn,,kalo ikotkn,,na cr pnggnti tue bule je,,tp,,,,,
okie agk pnjg tp aku,,aku nie bkn jns cmtu,,aku ngt g tyme aku f1,,aku ske gle + aku mnt + aku syg mamat tue,,sumpa ckp,,bkn sbb die nsem ke ape,,aku pon tataw nape aku ske die,,tp ble die dpt tw aku ske die,,die malu then tros tak ckp smpi f3 ta slp aku,,sedeyhh kot,,tawla aku ta cntik,,ta cm awek die kn,,strt situ aku jnji ngn dr aku no kapel until spm! see,,bule je aku wt,,bkn ape,,sbb aku ta ley lpe mamat tue,,frst love aku ke?? tak kot,,aku je ske die,,die ta penah ske aku,,so ta kire love kot,,kn2,,then tyme aku skola dlu,,amai gak aku layan2 lelaki,,bt sume tue membe je,,aku ngt,,ada gak 2,3 boys yg mntak kapel kt aku,,tp aku ta brmnt,,memilih kje aku nie?? tak pon! tp dh aty kte tak nak,,takoot t ta ley bahagia kn ssh lak,aku kalo ley,,kalo kapel tue na ke jnjang plamin,
tgk2 tyme b4 abeh spm,,aku ngt g tyme aye aji aku spm,,aku kapel ngn SI DIA,,
alhamdulillah,,10 bulan,,ta ckup setahun tp its okiela,,terbkk pntu aty aku gak kan,,tp org ckp,,kalo tade persefahaman antara sesama kte,,ssh,errmm tul la tue,,g 1,,aku cukuplahh musykil,,die ke yg mnipuu or gurl tue ke yg terlebey ged**,,tue je aku na tw,,ssh ngt ke na trus trg ngn aku,,aku nie ex die,,penah dlu mncul dlm idup die,,ssh ke na ckp kapel ke ta?? aku ta mnta die kte apa2,,just kalo tul tue tlg la ngaku kt aku,,marah???manusia mana yg tak marah kalo taw cinta die didusta,,dikhianati,,tp aku tak la bodoh kn na g serang bwk parang ke m16 ke even aku nie pandai mnmbak,,sampai saat nie,,aku terpkr,,kitorg berpisah sbb apa?? aku atau die?? aku setia kt die,,tp tape la,,kalo die ta salah,,tape,,gpon aku sntiasa cye kn die,,tue org ckp,,kalo syg berpada2,,kalo cye jgn 100%,,tue moral yg aku dpt,,

Thursday, November 18, 2010

kalo la aku taw!

salam wat sume :)
smlam br je aye aji,,tp bg aku,,tade mknenye,,sebab org yg plg aku tggu ta dtg pon,,errmmm,,benci sgt dh kot kt aku smpi ta mo tgk aku n jmpk aku dh,,tue la kn lumrah alam,,kalo da tade pape byk je alsn yg na bg,,huhuh..aku?? mstila kcwa,,tggu ta dtg,tguu ta dtg,,errmm,,cm org bodo je aku,,tp semalam best sgt sbb aku ngn cun aku g ronda2,,errrmm adik aku mang bongek! nape die ta gtw kt aku dr uma aku ley dpt wifi,,aisshhh,,n aku pon teramatla ske,,hahaha,,
okie,,td aku bkk home tw,,then aku ternmpkla kt gurl tue nye fb,,errmmm,,tul2 menyayat aty! die ckp die balik uma,,naif amek die kt parit buntar,,oooo,,upanye,,errmmm,,patotla aku na jmpk naif ta ley,,ta kc,,upanya,,aku ase ditikam! dlu die ckp awek die strt hruf a kt fb,,aku cye,,Ya Allah bertanye dugaan nie,,n atas nasihat Peoihhh,,aku remove gurl tue dr frens aku! puas aty,,die?? aku ta sggop na remove,,sebab?? errmmm,,ntah2 die na remove aku pe,,tp cian je,,Ya Allah,,aku na meraung! snggop kn die wt cmni kt aku,,wteverla,,aku?? nape msh g setia tggu cinta die??
tyme nie aku tingt OM! die kata kalo aku dpn die da lama die sepak aku,,sebab dok ingt g mamat tue,,aku?? hahahha,,sepakla om,,hahaha,,ta ksh pon,,aku arap die je smgt aku,,hahaha
okie nieada g cter,,aku cian ngt kt kwn aku,,
errmm sory awk! aku bkn na msok cmpor,,tp aku na die sdr ko mnt die dh lama,,setia tggu die,,sory kalo sbb aku die mrh ko wey,,
aku dok uma nie cm besal,,tade keje,,on9 pon jrg2,,tue pon kalo dtg um apeoihh,,tak pon,,cc la,,hahaha,,aku na dok je uma lama1,,tp ada kem lak! aisshhh,,nie 1 g aku hangin,,ada membe sekolah aku dlu,,*tyme kecik2,,aku mula meluat die,,ta ske die,,isshhhh,,nape la ada kwn cmtu,! seyes meluat!
na mention nme,,tp ta yah la,,kalo ley na die taw aku ta ske die! aku dpt berita yg sonok,,om dpt u sama aku! next sem msok,,yeay! syoknye om,,hehhee,,tp tataw die dtg ke ta,,hope kalo dtg mst gempk r,,om ley kte karoke,,hahhahaa,,
aku ske dak2,,ble tgk ank abg ngah aku,,aku jd waa ta sbrnye na ada ank,,hehehe,,berangn je lebey faiezur! abehkn stdy dlu,,aku mang cmni,,kalo dlu unit 5 tyme f3,,hahaha,,hobi kitorg 1 unit berangn la,,ape g,,sor berang kai bj ape kwen,,sorg berangn suami cmne la sume,,hahaha,,rindu tyme tue! skunk berangn pon da ta sme,,pttla org ckp,,mkin umo mngkt nie,,pemikiran kte mkin besar,,aku ta g pkr cmtu,,aku mla pkr t pas abeh dip na smbg stdy g,,na keje,,na kwen,,na ada uma besar,,kejap je ms 5 ton tue t kn,,tgk2 da besr,,da kwen,,da kerja,,
okiela,,ary pon da mgrb,,ta elok ank dara blik mgrb2,,aku chow dlu,,daa~

Sunday, November 14, 2010

aku mula borink!

okie  salam ,,tyme tulis post nie aku tgh borink gle sbb nye aku da smpai kt uma,,huhu
aku just ngn peoihh jela,,okie aku tataw na abehkn ms seminggu kt uma nie cmne,,na jln,,g mne je?? na shppng byk ngt wet lak,,hahaha,,solpk je ngn peoihh,,n tgk ank sedara n sepupu br aku,,okie aku nie ske dak2 :) so aku na ank cpt2,,hahahahha
dgn cara halal kn,,hahahhaha
aku msj naif,,tue je,,rindu gle dowh,,huhuhuh,,aku syg g die,,n ssh kot n lpakan die,,errmm,,pape jela,,okie,,tue je kot,,kdg2 single tue indah,,tp borink,,

Friday, November 12, 2010

terbaik!

salam kwn2 ku,,hehehe
okie aku just na cter kitorg mand laot,,tue je,,n berbbq,,tp ta l;a bbq sgt opon,,mknn je bbq,,tp kitorg msk bese je,,
hehehe,,okie strt sal mand laot td,,mang terbaik ! aku ,zarifah,aryn n ina p laot awl2 g,,tade keje,,lukis2,,haha,,na mndi awl ngt kot tkoot burn,,
*padahal burn da pon,,hahahaha
bykla karya yg kitorg wat,,then blik smyg tlg kupas bwg sume,,br kitorg g mandi,,best la sgt! sbb nek banana boat :)
hhHhH,,mang terbek la kn,,hehhee,,nek banana boat! terguling2 kitorg na nek ats tue,,mndi pon kt tpi2 je tp sbbkn ombak tgh psg,,mang tgh gak r kitorg,,huhuhuhu,,takoot tgglm je,,cm2 aku byg,,kot lms ke hanyut ke,,isshhhh,,ta bek la,,tp yg pntg na tnjuk pic je aceli,,haha


tapak kaki ku

my art

mka ta mandi

zarifah,aryn,ina

aku syg die

aku kreatif??

farizal n syg die

nurul syazwan

eiyra

my cun

best taw

next top model

mandi manda

buley lagi

Thursday, November 11, 2010

Merdeka!

okie,,oppss,,salam,,hehehe
okie,,tyme nie aku da abeh pon mnggu exm,,hehehe
mang best,,sofia da blik awl2 g,,huhuhuhhu,,
okie mang sedeyh sbb aku ngn sofia agk rapat,,
then lisa n kak wany still kat bilik g,,hehehe
okie exm mice mang terbek,,ssh?? err ada r sket,,sng pon ada gak,,hahaha
agak frust sbb tyme membaca ase ssh ngt na faham,,tp tyme jwb ase sng ngt,,errmmm wtever,,aslkn da abeh pon exm,,hahaha
okie mood skunk bercuti,,skunk aku kt mna g kalo bkn batu ferringhi,,best gle! okie br ary pertama,,ada g cter sok lusa,,hahahahhahahaah,,kitorg mang ase cm da abeh diploma pon,,hahaha
ok nie pic kitorg tyme ary first
dlm erti kata len,,mla2 sampai,,


dlm feri

sana tue seberang perai

my name

aku yg gedik

ngn kudaku

zarifah n aryn

kenangan aku

ini aku

cmntiknye ombak

banana boat

kami bertiga

aku na jd model

Monday, November 8, 2010

new american classic - taking back sunday

new american classic - taking back sunday

gatalnye fatin!

okie,,korunk dgr tajuk pon taw aku gatal,,hahaha,,agk r,,sory,,aku gtl gn gurls je,,ta bermksd aku les,,hahahah
aku mksdkn sini,,korunk even tade keje skali jgn na gtl tuka pswrd ke,,men pswrd ke,,t jd cm aku lak,,hahahaha,,padahnye,,blog lma da tade :(
huhuhuhuh
its okie lorhh,,mlm nie leyh la tdo gn tng sket :)
gdnyte korunk!

aku na blog lama!

okie,,aku da ada blog b4 nie,,bt ats kegatalan tgn aku,,aku wt ape tah,,aku lpe pswrd n finally blog lama aku ta ley bkk,,sedeyhh kot! isssshhhhh,,gram2,,adoi,,akbtnye,,aku wt br la,,huhuhuhuh,,ta ske,,sume followers aku hilang! huhuhuhuhuhuhhu,,
da byk cter tue,,huuhuhuhuh,,okie tape mla dgn bolg br,,err apa aku nacter nie?? haaa,,
na cter td kitorg g sunway! hehehe,tmn zarifah beli hp br die,,then tebus domino,,mang agk best berjalan,,tp yg ta best tggu bas,,hahahaha
lembap + lampi,,hahahahah,,

okie smlm aku msj naif,,agk dlm 50 minit cmtu,,die reply,,die kte die xcdent,,tp tue bkn die,,runner die,,tp ayt cm naif,,okie,,aku 50-50,,na cye die ke ta,,okie kalo tul xcdent,,aku hope ngt ta trok,,aku syg die,,tamo jd poape kt die,,
n td on9,,tgk die on9 gak,,smbg la,,n tgk kt wall die,,errmm,,tul kot die xcdent,,awk! sy mnta maaf,,sy ta cye awk! awk,,sy arap awk smbuh,,

dlm toilet sunway

trah,fadhilah,zarifah


blik dr sunway apa g tros la aku bermovie,,cter apa g kalo bkn Adamaya,,heheheh,pasni na wt cter Naifatin lah,,hahahahaha,,bengong,,well bule ta aku tgk cter tue smpi tertido,,apa g,,tron on9 jela,,okie tuk pngetahuan korunk,,aku tgl 1 g paper,,tgl MICE je g,,korunk jgn ngt aku amekmpaper TIKUS lak,,aku amek mice a.k.a cm meeting sume tue la,,hospitality n m3 aku da lkps pon,,hehehehhe,,ssh ke sng? alorrhh,,tnye aku,,jwpn mstla tgh2,,hahahahaha


mat127

mkn dlu b4 stdy

art aku tyme baca hospitality
okie aku na cter nie,,ritu ary khmis,,aku g seagate,,best gle siot,,tp yg ta bestnye,,aku lpe bwk kad bank,,byk siot brg lpe bwk,,seb akunye ank2 bwk,,kalo ta pth blik aku amek,,hahahaha
berjln2,,g QB n BJ,,then ptg amek udara kt Seagate,,hehehehe,,tersgtla syok,,g ngn EIYRA n WAN,,so mang gediks abeh la kitorg,,hahahhaah,,

aku.wan.eiyra

borink sgt

lalalalaal

penat jln snap jap

dpn QB

wan n eiyra merenung ms depan

we r 1

aku yg gedik

biarin deyh

my soulmate

always dear

nama die unik

km fotogedik