Daily Calendar

Followers

Friday, November 19, 2010

Luahan Aty dipetang Ary,,

aku menghitung hari ble la nak g kem komander tue,,ta sbr asenye,,yela,,aku dok uma pon dok bina bdnkn,,so baikla aku g kem tue,,ada gak manfaat,,td Ada kol,,die nak dtg tdo uma aku,,Yes! ta sbr asenye,,hehhe,,aku tataw nape,,rini bdn aku weak sgt,,huhuuh,,so na g uma peoihh pon aku ta larat,,gpon aku ngt nak g uma ecah nak amek bjh kesatria,,tp adess,,penatnye pasal aku mls r,,t bwk moto lelong-lelong,,t tak psl xcednt lak,,aisshhhh,,aku mimpi,,ceyhhh,,na cterla nie,,aku mmpi aku dpt reslt hahahah,,agk cmrlg r,,3.7 sumtink,,adess ftn,,hope mmpi tue jd kyataan la,,hahahaha,,semalam punya la lbt ujan,,cmne peritnye aty aku,,then adik aku ada la msj sorg nie,,kwn die,,n kwn die pon kol aku,,hahahahaha,,n aku ape g,,angkt je,,tp at da sme tyme,,nape aku ase brslh + takooott,,aissshhh,,sshla cmni,,n plg ta dduga,,spupu fizah mckol,,aisshh,,mmpi ke die?? lama da ta mckol,,soryla ye,,aku tade krdt,,kalo ada pon maybe probability na kyn 30-70,,huhuhuhhu
aku rindu sgt KAWAN aku?? rimdu ke syg die?? dunno la,,hahaha,,tp ble aku anta msj aku rindu die,,aisshh bule tnye aku blik,,tros mati mood aku,,hahaha,,padahal aku ngntok sama semalam,,aisshhh,,

aku ada terbaca kt REMAJA taw,,aiseyhhh,,sal 20 perkara wanita ta sempat bgtw lelaki,,tertarik! Like! tul gak,,kadang lelaki ta pasan pompuan cmne,,even syg gle2 pon kdg2 mst terlepas pndg gak 2,3 perkara,,kalo ley na je gtw sume lelaki kite nie cmne kn,,tul tak??
kdg2 kalo gurl tue ramah,,salah,,pendiam pon salah,,garang pon salah,,padahal tyme b4 kapel tue punyela ckp "saya terima awak seadanya",,tp dah berbulan2 or bertahun2 mula la,,ta seswai la,,ta faham die la,,mcm2 la,,errmm tue yg aku slaloo perhati,,dlu kt sekolah,,aku tak kapel,,tak pernah k! kdg2 aku tgk membe aku nie pnye la setia,,tgk2 balak dorunk ada gurl len la,,tue yg dinamakan cinta monyet,,sng sebut clash,,n senang cr penggnti,,okie kalo ikotkn da ckopla sebulan aku single kn,,kalo ikotkn,,na cr pnggnti tue bule je,,tp,,,,,
okie agk pnjg tp aku,,aku nie bkn jns cmtu,,aku ngt g tyme aku f1,,aku ske gle + aku mnt + aku syg mamat tue,,sumpa ckp,,bkn sbb die nsem ke ape,,aku pon tataw nape aku ske die,,tp ble die dpt tw aku ske die,,die malu then tros tak ckp smpi f3 ta slp aku,,sedeyhh kot,,tawla aku ta cntik,,ta cm awek die kn,,strt situ aku jnji ngn dr aku no kapel until spm! see,,bule je aku wt,,bkn ape,,sbb aku ta ley lpe mamat tue,,frst love aku ke?? tak kot,,aku je ske die,,die ta penah ske aku,,so ta kire love kot,,kn2,,then tyme aku skola dlu,,amai gak aku layan2 lelaki,,bt sume tue membe je,,aku ngt,,ada gak 2,3 boys yg mntak kapel kt aku,,tp aku ta brmnt,,memilih kje aku nie?? tak pon! tp dh aty kte tak nak,,takoot t ta ley bahagia kn ssh lak,aku kalo ley,,kalo kapel tue na ke jnjang plamin,
tgk2 tyme b4 abeh spm,,aku ngt g tyme aye aji aku spm,,aku kapel ngn SI DIA,,
alhamdulillah,,10 bulan,,ta ckup setahun tp its okiela,,terbkk pntu aty aku gak kan,,tp org ckp,,kalo tade persefahaman antara sesama kte,,ssh,errmm tul la tue,,g 1,,aku cukuplahh musykil,,die ke yg mnipuu or gurl tue ke yg terlebey ged**,,tue je aku na tw,,ssh ngt ke na trus trg ngn aku,,aku nie ex die,,penah dlu mncul dlm idup die,,ssh ke na ckp kapel ke ta?? aku ta mnta die kte apa2,,just kalo tul tue tlg la ngaku kt aku,,marah???manusia mana yg tak marah kalo taw cinta die didusta,,dikhianati,,tp aku tak la bodoh kn na g serang bwk parang ke m16 ke even aku nie pandai mnmbak,,sampai saat nie,,aku terpkr,,kitorg berpisah sbb apa?? aku atau die?? aku setia kt die,,tp tape la,,kalo die ta salah,,tape,,gpon aku sntiasa cye kn die,,tue org ckp,,kalo syg berpada2,,kalo cye jgn 100%,,tue moral yg aku dpt,,

1 comment: