Daily Calendar

Followers

Thursday, May 12, 2011

TERIMA KASIHH FACEBOOK

dr belakang bj itam tu boboy,keding tue abg man,yg botak tue abg wan,yg gurl tepi kai  tdg tue kak eyda,mak ijat n abg naim,bwh lak aku ta knl tp yg kai spec tue kak ijah


bj putih boboy,mak ijat,isteri abg wan koot ,abg wan n kak eyda

Assalamualaikum,
salam mlm readers sume :)
ok semenjak 2 menjak nie,aku kan byk sgt wey story mory yg nak di storykan
tetapi almalangnye line beb line!

yg aku pelik n musykilnye
adek aku gna bb die nie line ok je,
tp aku gna sat mati sat mati,bb memilih ye??
hahahah,,
mesty korunk tertanya tanya nape la aku nye tajuk berterima kasihh kat fb kan??
haaaa meh sini na goyak,,haha

aceli kan dulu waktu aku kecik2 aku dok sabah taw
dr umo aku 4 thun smpi la 10 thun,
kire lama ta lama 6 tahun gak r,,n ada je adek aku yat die lahir kat sbh
bila kat sbh tue,aku ngt g family kitorg ada family angkat
kebetulan mak ijat sefamily nie pandai berubat
aku ngt g tyme smpi sana aku suka nangesh la,,sbb maybe tempat keraskan,
selaloo la mak ijat tue dtg uma n bwk kitorg tdo uma die
kdg abh aku p kursus kat hutan or balik semenanjung
km tdo je uma die

family die pon bagus sume,,
anak mak ijat nie sume 8 org,,4 laki 4 pompuan
selang seli,,aku ngt g kalo g uma die,mesty riuh wey!
tmbh lak kalo msk,dorunk ska mskn mak aku kari ikan plautan *ikan kayu*
org sbh mnt bah gitu,,hehheh
mang cm family dah la kitorg nie,,
mgkin sbb aku kecik g,dorunk sume tyme tue da darjah 6 tingkatan dah sume

n bila aku balik penang,tyme tue umo 10 thn kan
lama da,,tyme tue fb tade g!
hp pon yg gedabak pakai,,tp aku tade g hp tyme tue
rap mak ayh aku na kol slaloo kuarga mak ijat
tadenye,,memasing bz katakan
cuma raya je kdg msj2,,tue je la

na dijadikan cietr,bebaru nie adek aku beli bb
so aku gna la pluang kann hehe
yela lp gna lp aku so suka aty aku na on9 bila pon
amek kesempatan tue,,
n kebetulan tyme tue ari ibu soo aku msj la no mak ijat ckp slmt ari ibu then trus tanya kak eda ada tak fb
n die ckp ada,,soo apa g trus la add kan
upenye bkn die je ada
sume 8 beradek tue ada wey!
ape g ber add la aku,,sume da besr wey!
n cun2!
waahh ta sngkanye,,
terima kasih fb sbb wat hbngn kitorg seerat cmni,,
ta sngka ngt da trputus,,
terima kasih byk2 fb!


nie tyme kak nurul,,pic credit kat Melissa Negel *fb*

yg bawah nie abg naim,atas yg botak abg wan tak silap,bj merah tue kak eyda,pehtu mak ijat,n bj itam tue kak ijah,,yg kat pelamin kakm nurul n hubby die,,pic krdt kak Melissa Negel *fb*


bukan ngn kuarga mak ijat je wey,,
tp sbb fb gak,aku ase hbngn aku ngn NH cm ok jek
hahahha,,pasan,kalo dlu wey
tyme kapel tadenye die na msok wall aku ke
na komen2 kat pic ke kat wall ke or plg pntg
tadenye na dtg tag pic kat aku
tp skunk,kdg aku anta kat wall die ok jek die reply
n kdg aku tag kat die pic yg aku ase bermkna,,
n die accept je,,tp bkn pic aku ok!
n terkejut beruk wey,ritu beha adala msj fb aku
n she told me dat die gtw NH bout my blog ni!
giler! soo maknanya NH bacala apa segala luahan aty aku nie??
ooMG,,n aku ta suka,,malu kot wey! aisshhhhh,,
pape jela,,bt tengs to BEHA gak sbb gtw,at least NH taw gak apa aku ase kan, kan kan kan?
yg lucu wey,latest pic NH kat fb aku tgk
sejibik cm zizan,,ahhhaaaa
so sweettt :)
br pasan aku mnt org berhdg jambu beb!

nsem kan?? nsem g NH ku :)

haa sape kata fb tada advntages??
see,,tp ada gak la yg buruknye,,tp jgn tgk dr yg buruk
kita tgk dr segenap sume aspek
fb nie bole bg kita jmpk kawan lama balik!
g 1,kire bule jd cm hp dah,,hahahahaha
kdg tade krdt aku on fb,aku msj or wall je membe aku,,tgk kebaikan tue,,haha
tp tyme aku ada wifi la kalo tak haprak,,ceyhh,,
k la aku na edit akunye baby nie,,hahahah,,
chao chin chau!

No comments:

Post a Comment