Daily Calendar

Followers

Thursday, February 17, 2011

Contest KAU cinta pertama AKU



first time dating after 3 bulan kapel

2. my first love nie tyme 17,,heheh,,
tyme tue SPM,
3. cmne ley jatuh cinta??
cter bermula ,aku ada kwn bestie la,HAZIQ,tyme tue msj ngn die,,
then 1 ary Haziq anta pic die ngn my love nie,
when first tyme tgk pic tue,,
da jatuh aty,bkn kt haziq tp kt my love
then minta tnye hzaiq nama die,,tp mlgnye haziq ta nak gtw
aku ngt g 27.3.2009
mlm tue tgh syok2 na tido,,
tbe2 ada org kol ,,
aku agak hangin tp layan je,,
mlm tue gadoh sbb die slh sbt nama aku
tu la fisrt my love kol,,
ats bantuan haziq
tp tyme tue haziq ta gtw aku,n ta gtw my love
dia ibaratkan kitorg terjumpk,,kununn
tp aku ta suka my love tyme tue,,
n bila aku da mla suke my love aku,tbe2
dpt taw
die dh ada gurl,,hancussss
tp kitorg still kwn2,,
1 day dlm bln 7 kot,,
aku stdy na Pratrial spm,,
n he said die ngn gurl die putus,,
n aku ada pluang,,
but kitorg jrg msj
smpila ary aye puasa,,
die nak dtg uma,,
tue la first tyme jmpk die after knl2,,
kitorg mula seyes tyme after aye puasa,,
n ta sgka akan smpi cmni,,
sbb perkenalan kitorg sgt singkat,,
n kapel tyme aye aji,,
after die ase aku layak ngn die,,
die sgt misteri org die,,
cmne na kata ey,,kdg2 aku nmpk die as org lain dlm diri die,,
aku suka die sbb die nie hormat pendirian aku,,
aku ta suke pgg tgn,ok die fine je,,
ta paksa2 na pgg
aku ta penah tunjuk ambot aku,,
n die ta pnh paksa,,
tue wat aku syg die,,
g 1,die nie sorg yg berdikari,,
ritu aku kuar ngn die,,
die tade wet,n terpaksa pnjm wet mak die,,
tue pon terpaksa sbb terdesak,,jht kn aku sbb ta fhm situasi die,,
die seorg yg caring,,
kalo taw aku sakit or watever,,die akn nasihat,,
penah 1 day aku balik dr keje tbe2 india tue cm tersasar skit anta aku,,
aku gtw die,,n die psn jgn kua mlm da
kalo kua make sure ngn family je
die nie sorg yg protect org yg die syg,,
esp aku tgk adek2 die,,
smpi kdg jeles aku,,
sepanjang ngn die,,
aku sng ngn perangai die,,
ta ksh cmne,,aku trma die seadanya,,
sebab die,,aku blaja msak,,
n die ajar aku erti syg,rindu,
die sorg yg kuat jeles,,ta dpt dinafikaa..
tp cemburu tnda syg ryte,,

4. kenangan paling manis aku ngn die adalah tyme bday aku
aku lahir 21.3
n die 26.3
tue second tyme aku kuar ngn die after 4 bln kapel,,
die snggop gna wet gaji die tuk smbot bday aku
kitorg g Pacific,just tgk wyg,,
n lagsung tade adiah dr die,,
tp 2 bln after tue,,
aku dpt cincin dr die,,
still pakai until now,,

5. kenangan pahit,tyme tue aku cuti dr plkn,,cuti aye cina,,
aku suruh die tmn aku semntara mak aku sampai amek aku
tp tyme tue,,die bad mood
die bwk kwn,so aku smbg ngn kwn die
aku wat lawak kt die tp no respon ok,,
aku geram aku kalih muka n aku ckp babi,,
n die nmpk mulut aku sebut babi,,
trus die ajk kwn die balik,,
tggal aku kat situ,,
n msj ckp na clsh,,
tp aku pujuk gak,,
n kbtln tyme tue aku tgh hot ngn makcik kdai makan tue,,

6. die dedicated lagu MY BABY YOU dkt aku
otw na balik uma tyme sambut bday aku
n aku dedicated lagu SELAGI ADA RINDU
sbb lagu tue wat aku tingat die kt plkn,,

7. fisrt love tue hanya bertahan selama 10 bulan sahaja,,
disebabkan ada mslah org ke3,,
dan mslah dr kitorg sendr,,
tp agak terharu die ckp tyme clsh tue,die na aku balik
n die fhm apa yg aku ase sbb die pon ase cmtu,,
clash ta bermaksud ta ley kawen,,
die slaloo ckp cmtu,,

8. ta bule lupakan die,,
sbbnye die berjaya bkk pintu aty aku
setiap pg dpt msj dr die,,n ble clsh,,terasa kehlngn,,
die smngt aku,,apa aku buat,,
die sntiasa kat blkg aku,,
die lyn aku baik,,
aku byk mulut,die dgr je celoteh aku,,
n bile die tade,,aku sgt rindukan die,,
kata2 smngt dr die,,kata2 syg
aku rindu na smbg,,byk cter aku na kongc
even aku try ta na anta msj kat die 4 ary
aku gagal sbb aku pasti akn mmpi die
cmne sekalipon,,
plg ta ley lpa,,die psn,,
kalo bole kai spec mata,,
sbb aku die suka tgk aku pakai spec mata :)


na tag dekat


3 comments:

  1. thanx fatin..jgn sdey2..igt pesan aku..
    KUMBANG BKN SEKOR..hehe
    chill k.. :)

    ReplyDelete
  2. http://kasihdani.blogspot.com/2011/02/contest-kau-cinta-pertama-aku-update.html

    dah update senarai peserta,g la usha cerita cinta diorang! (^_^)Y

    ReplyDelete
  3. liya : oryte darling :P

    cik ima : ok,,semstinya na bc :P

    ReplyDelete